Segala doa kalian diangkat ke langit dan atas kebesaranNya juga Alhamdulilah bayi lelaki yang dilahirkan petang semalam, update terbaru beri reaksi positif. Penyanyi, Siti Sarah yang dijangkiti wabak Covid-19 sebelum ini dikejarkan ke hospital dan dirawat di Unit Rawatan Rapi (ICU) di sebuah hospital di ibu negara.

Suaminya, Shuib memohon semua pihak agar dapat bersama-sama mendoakan isterinya diberi kekuatan untuk menghadapi ujian kesihatan. Menurut Shuib, sebolehnya dia enggan memikirkan perkara yang bukan-bukan ketika ini selain mengharapkan ihsan daripada ALLAH semoga isterinya dapat segera pulih.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shuib Sepahtu (@shuibsepahtu)

Bermula dari hari kejadian Shuib tidak henti-henti memberi update perkembangan terbaharu Siti Sarah. Kebesaran Allah bayi lelaki yang selamat dilahirkan secara pembedahan petang semalam memberi respon positif hari ini.

“Alhamduliliah sedikit untuk Ayash Affan, Dr Faiz HUKM beritahu pagi ini dia dah buka mata, kaki dah menendang-nendang, tangan bergerak aktif dan keadaan baby stabil.”

IKLAN

Terbaharu Bayi Lelaki Siti Sarah Beri Reaksi Positif, Shuib Mohon Teruskan Berdoa Untuk Isterinya

Orang ramai dikalangan selebriti malah rakyat Malaysia mendoakan agar Siti Sarah kembali sembuh seperti biasa. Malah Shuib menitipkan doa untuk semua agar terhindar dari kemuaratan.

IKLAN

“Saya balikkan doa-doa kalian, semoga kalian juga dipermudahkan segala urusan, diberi kesihatan yang baik, terhindar daripada segala kemudaratab, insyallah amin,” kongsi Shuib.

Ayash Affan nama yang indah

Terbaharu Bayi Lelaki Siti Sarah Beri Reaksi Positif, Shuib Mohon Teruskan Berdoa Untuk Isterinya

IKLAN

Nama anak lelakinya yang baru dilahirkan Ayash Affan (affan yang bermaksud Pendaki, bijak, cerdas dan nama ayah Khalifah Uthman), adalah pilihan Sarah.

“Sarah yang nak sangat beri nama Ayash Affan. Doakan Ayash Affan jadi anak yang soleh.. doakan dia kuat untuk bertahan dalam masa dua bulan ini.”

Terbaharu Bayi Lelaki Siti Sarah Beri Reaksi Positif, Shuib Mohon Teruskan Berdoa Untuk Isterinya

Rata-rata merasai ujian yang ditanggung oleh Shuib, setiap ‘repost’ yang dikongsi menyeru agar semua yang membaca dapat mendoakan kesembuhan Siti Sarah kembali seperti biasa.

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI