Siapa yang tidak kenal dengan pelakon hebat Hollywood bertaraf lima bintang iaitu Will Smith. Boleh kata semua filem dia sis layanlah dan feeling lakonan dia mesti menusuk sampai ke jiwa.

Haaa jika anda pun peminat Will Smith macam sis, ada berita baik untuk anda sebab dia akan muncul dalam filem terbaru bertajuk Gemini Man.

Bakal ditayangkan pada 10 Oktober ini di seluruh Malaysia, filem ini turut dibintangi oleh Mary Elizabeth Winstead, Benedict Wong dan Clive Owen.

Jom Menangi Pas Tayangan Perdana 3D+ HFR Gemini Man Bersama Hijabista!

 

IKLAN

Diarahkan oleh Ang Lee, ia mengisahkan tentang seorang pembunuh upahan, Henry Brogan yang menjadi sasaran dalam sebuah misi pembunuhan yang seperti dapat membaca setiap langkah dan gerak gerinya.

Lebih menakutkan lagi apabila dia mengetahui lelaki yang ingin membunuhnya itu merupakan klon dirinya namun dalam versi yang lebih muda, pantas dan lincah.

Jom Menangi Pas Tayangan Perdana 3D+ HFR Gemini Man Bersama Hijabista!

IKLAN

Menariknya, ia merupakan filem pertama arahannya yang bereksperimen dengan pengklonan manusia digital dan High Frame Rate (HFR).

Evolusi visual HFR dalam filem ini akan membuatkan penonton menerima emosi yang padu dan juga gambaran yang jelas seperti apa yang dimahukan oleh pengarah. Anda pastinya akan terhibur dengan pengalaman menonton 3D sebegini!

Macam mana boleh jadi macam tu? Tak sabar sis nak tahu apa kisah sebenar Gemini Man ini dan sis juga nak ajak pembaca bertuah untuk tonton tayangan perdana filem ini bersama Hijabista.

IKLAN

Kami akan berikan anda sepasang tiket ke tayang perdana Gemini Man dengan hanya menjawab soalan mudah di bawah. Siapa cepat dia dapat!

Tarikh: 8 Oktober 2019

Lokasi: TGV Sunway Pyramid

Masa: 8.30 malam

HIJABISTA x GEMINI MAN
Jom Menangi Pas Tayangan Perdana 3D+ HFR Gemini Man Bersama Hijabista!