Penutupan 2022 akan ditandai dengan banyak penantian pada tahun ini apabila AEON Fashion Preview 2022, AFP22 memperkenalkan trend baharu untuk November 2022 hingga Februari 2023 untuk memenuhi perubahan gaya hidup dan keperluan harian anda.

Pelancaran AFP22 di Tapak Urban Street Dining KL lalu, menampilkan empat 4 koleksi dan himpunan utama, AEON eksklusif dengan Neonate x Guys’

“Ketika kami meraikan tahun ke-38 AEON di Malaysia, kami juga teruja untuk mengembangkan pelbagai Jenama fesyen dan keperluan fesyen AEON seperti Scarlet, Agenda, Suave dan Creme; yang telah menjadi sebahagian daripada cara hidup rakyat Malaysia sejak berkembang tahun untuk membina kerjaya yang kukuh.

Jenama Pakaian Jalanan Popular Malaysia Dan Himpunan Koleksi Lain, Selesa Dalam Setiap Gaya. Hanya Di Store Ini

Kami telah mengusahakan fabrik termaju teknologi yang berfungsi secara berterusan untuk keperluan pelanggan, dan kami juga menjadikannya keutamaan untuk mengekalkan estetika dan kekal sihat. Jenama baharu seperti innerCasual, iC serta + Collection untuk mengisi jurang saiz,” bersemangat Naoya Okada Timbalan Pengarah Urusan dan Ketua Pegawai Operasi AEON CO. (M) BHD.

ARTIKEL BERKAITAN: Pilih Warna Baju Atau Tudung Mesti Ikut Warna Kulit? Guru Imej Ini Kongsi Faktanya

Satu lagi penanda aras utama AFP22 ialah bagaimana AEON memimpin untuk memacu kepentingan berpakaian untuk diri sendiri daripada berpakaian untuk menarik perhatian orang lain.

IKLAN

Daripada #ownwhatyouwear hingga #comfortfit, AEON juga memulakan akses kepada keyakinan, ketersambungan, kerjasama dan yang paling penting, keterjangkauan. AFP22 akhir tahun ini ialah dipamerkan di sepanjang makanan jalanan, muzik secara langsung dan persembahan oleh Gendang Orang Orang Teater, Yonnyboii, Aruel Ariel dan Aman RA.

Keselesaan setiap helaian dari jenama lokal

Neonate x Guys’ Vision, eksklusif AEON

Jenama Pakaian Jalanan Popular Malaysia Dan Himpunan Koleksi Lain, Selesa Dalam Setiap Gaya. Hanya Di Store Ini

Jenama pakaian jalanan popular Malaysia, Syarikat Pakaian Neonate yang ditubuhkan pada 2019 oleh Karl Shafek Ibrahim dan Ahmad Syahir Hamdan menyertai pemasangan sulung terakhir AEON Fashion Preview dan berjaya merakamkan kerjasama dengan AEON’s Guys’ Vision untuk kelahiran koleksi Neostalgia. Koleksi ini menyaksikan warna dan elemen era 60-an hingga 90-an diberi nafas kemodenan seperti corak ujian televisyen dan permainan arked. Memakai fabrik jersi ringan dan bernafas, ia adalah lambang gaya hidup sukan untuk dalaman dan luaran. Menariknya, koleksi ini dibuat sepenuhnya di Malaysia.

Pakaian Pesta dari Skrin Zum ke Landasan

Pesta akhir tahun secara rasminya kembali tetapi pastinya anda mencari keselesaan dan kebebasan dalam setiap helaian. Scarlet Loungewear AEON, adalah pilihan terbaik anda. Berpesta dari bilik tidur anda sepanjang Disember sebaik sahaja anda mencuba tawaran fabrik regangan lembut Scarlet Loungewear yang dibuat dengan kapas untuk keselesaan mewah. Sesetengah pakaian ini disertakan dengan ikat kepala, selipar rumah dan juga sarung kaki yang sangat comel.

Jenama Pakaian Jalanan Popular Malaysia Dan Himpunan Koleksi Lain, Selesa Dalam Setiap Gaya. Hanya Di Store Ini

IKLAN

Untuk ‘slay at partyy’, ia juga tentang fesyen yang membolehkan anda beralur secara fleksibel, mewajibkan badan dalam pelbagai bentuk, berat dan saiz. Guys’ Vision dengan bahagian atas rajutan dan seluar lutut buku lali yang popular manakala Crème dengan pelbagai siluet moden dalam satin, dihiasi dengan labuci, ruffle kecil dan labuh asimetri akan memberikan anda kilauan yang anda perlukan.

ARTIKEL BERKAITAN: Sejuk, Selesa, Pakai Pun Tak Terasa, Serba Baharu, Direka Khas Untuk Muslimah Aktif. Pratikal Sangat!

Matchy-matchy dengan pasangan

Jenama Pakaian Jalanan Popular Malaysia Dan Himpunan Koleksi Lain, Selesa Dalam Setiap Gaya. Hanya Di Store Ini

Memperhebatkan identiti bersama pasangan, selepas dua tahun pengalaman yang menyedihkan. Selepas tempoh berjauhan antara satu sama lain, ini memang musim untuk bersama semula dan padanan bersama pasangan pastinya satu bentuk kesatuan dan ikatan. Padankan dengan baik dengan pullover comel Ti:Zed, baju sejuk dan t-shirt kapas padan yang bercetak penuh dan berwarna. Kesederhanaan kapas dan rayon Guys’ Vision juga akan digandingkan dengan mudah dengan mana-mana kepingan SCAR yang mudah digunakan.

IKLAN

Arnab imlek tahun baru 2023

Perayaan Tahun Baharu Lunar 2023 yang akan datang ini tidak menghairankan dalam semua rona merah namun sesekali tak salah mengayakan warna pastel pada hari perayaan. Arnab tanda zodiak untuk 2023, bertemakan tù-gether, ia adalah mengenai memanfaatkan tenaga banyak arnab mendatangkan kelimpahan dan kemakmuran dalam kesihatan dan kekayaan.

Jenama Pakaian Jalanan Popular Malaysia Dan Himpunan Koleksi Lain, Selesa Dalam Setiap Gaya. Hanya Di Store Ini

SCAR, yang merupakan jenama terkemuka AEON dalam pakaian fesyen yang bergaya mengimaginasikan semula siluet klasik dengan kelainan moden sama ada dengan kain bercetak, renda dan bertekstur serta jacquard bunga.

Terdapat tumpuan tambahan daripada Arcadia pada pemilihan linen tahun ini yang didatangkan dalam warna cerah sulaman yang menggembirakan dan cetakan monoton.

Untuk info gaya hidup, kerohanian, tip kecantikan dan kesihatan terkini. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Hijabista. Klik di sini.

https://youtu.be/L51Bmg4enGw

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI