Netizen kini memang suka melihat gambar yang dimuat turun selebriti atau personaliti di laman sosial masing-masing. Bagaikan sebuah diari kerana gambar yang dimuat turut sangat cantik dan menggambarkan karektor diri sebenar. Tujuan muat turun gambar ini bukan bertujuan menunjuk-nunjuk tetapi sekadar perkongsian aktiviti dilakukan bersama follower masing-masing. Antara yang gemar berselfie adalah Neelofa, Elfira Loy, Bella Dally dan beberapa lagi rakan artis. Kali ini apa kata kita lihat pula #OOTD personaliti, Cik Puan Azrinaz Mazhar Hakim. Beliau yang semakin cantik sejak berhijab dua tahun lalu memang rajin berkongsi gambarnya di laman instagram.

Beliau bukan sahaja cukup bijak bergaya, tetapi juga merupakan penulis tetap untuk kolum Dari Kaca Mata untuk siarah di Berita Harian. Mengupas pelbagai isu sama ada yang tengah hangat diperdebatkan di kalangan netizen atau apa jua isu semasa.

Ini dia #10 OOTD terbaik yang cukup stailo dari beliau. Azrinaz memang seorang yang bijak bergaya dan begitu mementingkan kesempurnaan dalam setiap penampilan. Tak puas mata memandang setiap kali melihat foto selfie atau OOTD yang dikongsikannya.

1. THINK positively

2. So beautiful

IKLAN

3. Very gorgeous

4. So sweet

5. Cantik macam bunga

IKLAN

6. Cantiknya..

7. Beautiful natural beauty

8. SubbahanaAllah awesome

IKLAN

9. Outstanding

10. Anggun

KREDIT FOTO: INSTAGRAM AZRINAZ MAZHAR HAKIM

Artikel Berkaitan: OOTD Neelofa Paling ‘Awesome’ Sepanjang di Itali.

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI