Apabila bergelar selebriti terkenal, pastinya setiap aktiviti dan gerak geri kita menjadi tumpuan ramai. Walaupun sering diasak dengan gosip dan kontroversi, namun Neelofa tetap kekal tenang menghadapinya dan tidak mudah melatah.

Sedang mengerjakan umrah, adiknya yang tercinta iaitu Athisha Khan berkongsi di twitter mengenai keperibadian baik kakaknya itu yang ramai orang tidak sedar selain berasa beruntung dikurniakan kakak seperti Neelofa.

Di twitter, Athisha berkongsikan instastory yang dimuat naik oleh pembantu peribadi kakaknya itu yang menunjukkan Neelofa sering menunggunya di Masjidil Haram disamping meluahkan rasa terharu kerana mendapat majikan sebaiknya.

IKLAN

“Apa yang orang tidak nampak atau memilih untuk tidak melihat. Pembantu peribadi Kak Neelofa yang memuat naik ini. Dia mempunyai hati yang sangat mulia, ya Allah. Saya tahu mungkin sesetengah orang sukar menerima ini tapi saya hanya begitu bangga menjadi adiknya.”

IKLAN

Semoga Tuhan merahmati hidupmu di dunia dan akhirat kakak sayang. <3

Rata-rata netizen merasa kagum dengan keperibadian personaliti terkenal ini yang disifatkan seperti hampir sempurna.

IKLAN

Masyaallah. Cantik sekali akhlaknya seperti wajahnya. Moga Neelofa dikurniakan umrah yang mabrur dan terus berada dalam rahmat Allah. Amin.

kredit: twitter @ashishakhan