Apabila bergelar selebriti terkenal, pastinya setiap aktiviti dan gerak geri kita menjadi tumpuan ramai. Walaupun sering diasak dengan gosip dan kontroversi, namun Neelofa tetap kekal tenang menghadapinya dan tidak mudah melatah.

Sedang mengerjakan umrah, adiknya yang tercinta iaitu Athisha Khan berkongsi di twitter mengenai keperibadian baik kakaknya itu yang ramai orang tidak sedar selain berasa beruntung dikurniakan kakak seperti Neelofa.

Di twitter, Athisha berkongsikan instastory yang dimuat naik oleh pembantu peribadi kakaknya itu yang menunjukkan Neelofa sering menunggunya di Masjidil Haram disamping meluahkan rasa terharu kerana mendapat majikan sebaiknya.

‘Ini Yang Orang Tak Nampak’-Adik Neelofa Kongsi Keperibadiannya Kakaknya Yang Ramai Tak Tahu ‘Ini Yang Orang Tak Nampak’-Adik Neelofa Kongsi Keperibadiannya Kakaknya Yang Ramai Tak Tahu

IKLAN

“Apa yang orang tidak nampak atau memilih untuk tidak melihat. Pembantu peribadi Kak Neelofa yang memuat naik ini. Dia mempunyai hati yang sangat mulia, ya Allah. Saya tahu mungkin sesetengah orang sukar menerima ini tapi saya hanya begitu bangga menjadi adiknya.”

IKLAN

Semoga Tuhan merahmati hidupmu di dunia dan akhirat kakak sayang. <3

&#8216;Ini Yang Orang Tak Nampak&#8217;-Adik Neelofa Kongsi Keperibadiannya Kakaknya Yang Ramai Tak TahuRata-rata netizen merasa kagum dengan keperibadian personaliti terkenal ini yang disifatkan seperti hampir sempurna.

&#8216;Ini Yang Orang Tak Nampak&#8217;-Adik Neelofa Kongsi Keperibadiannya Kakaknya Yang Ramai Tak Tahu &#8216;Ini Yang Orang Tak Nampak&#8217;-Adik Neelofa Kongsi Keperibadiannya Kakaknya Yang Ramai Tak Tahu

IKLAN

Masyaallah. Cantik sekali akhlaknya seperti wajahnya. Moga Neelofa dikurniakan umrah yang mabrur dan terus berada dalam rahmat Allah. Amin.

kredit: twitter @ashishakhan

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI