Konsert Jelajah Shila Amzah yang dinanti-nantikan, “Journey To The Future”, bakal membuka tirai di Plenary Hall, Pusat Konvensyen Kuala Lumpur pada 4 Mac 2023. Kolaburasi bersama IMC Live Global bakal merantau ke beberapa negeri seperti Pulau Pinang, Sabah, dan Kuala lumpur, turut ke negara Singapura dan Indonesia.

Tampilkan ‘Shila’ yang baru…

Shila Amzah Ingin Perkenalkan ‘Diri Yang Baru’ Di Tahun 2023
Sumber gambar dari IMC Live Global

Lagu ‘Path Seribu’ menerima Anugerah Lagu Pop Terbaik dan Lagu Terbaik pada Anugerah Industri Muzik Ke-19 (AIM19). Pencapaian Shila menaikkan nama negara dalam bidang seni suara menerusi pelbagai persembahan memukau telah melayakkan beliau diktiraf sebagai penerima Anugerah Kembara pada Anugerah Industri Muzik Ke-20 (AIM20).

Artikel berkaitan: “Jika Nak Saya, Harus Terima Saya Seadanya”- Pernah Disuruh Buka Hijab, Shila Amzah Tegas Pendirian & Kekal Istiqomah!

Kehebatan Shila dalam pertandingan realiti nyanyian terbukti selepas beliau menjuarai Asian Wave (2012), sebuah pertandingan realiti nyanyian di Shanghai dan terbaru, menjadi juara The Masked Singer Malaysia musim ke-2 (2022).

IKLAN
Shila Amzah Ingin Perkenalkan ‘Diri Yang Baru’ Di Tahun 2023
Sumber gambar dari IMC Live Global

Dengan bakat mempersembahkan lagu dalam 10 bahasa termasuk Inggeris, Bahasa Melayu dan Mandarin, Shila berhasil memukau penonton dengan kelantangan dan versatiliti vokalnya. Shila merupakan penyanyi berbangsa Melayu pertama dan satu-satunya yang berjaya menembusi pasaran Mandopop (Pop Mandarin) yang amat kompetitif di China.

“Journey to The Future” mencipta sejarah baharu dalam karier Buah Hati Asia itu kerana ia adalah konsert jelajah pertamanya selepas bergelar ibu pada 2019. Penyanvi berbakat besar itu bersedia untuk mencuba sesuatu yang baharu, menyanyi dalam lebin banyak bahasa asing dan menyelitkan tarian dalam persembahannya.

IKLAN

Artikel berkaitan: Pernah Dikecam Di Laman Sosial, Shila Amzah Tak Ambil Kisah & Kekal Positif!

IKLAN

Tiket bole didapati pada harga RM238, RM338, RM438 dan RM638 (VIP) menerusi All Access Asia dan TicketCharge bermula 16 Januari 2023, pukul 11 pagi. Pemegang tiket VIP akan turut menerima kad bergambar (photocard) dan peluang bergambar berkumpulan bersama Shila Amzah.

+++Untuk info gaya hidup, kerohanian, tip kecantikan dan kesihatan terkini. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Hijabista. Klik di sini.

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI