Hayat bateri telefon bimbit yang tidak tahan lama membuatkan anda jemu? Kini memperkenalkan HUAWEI Y6p yang hadir dengan bateri BESAR, skrin BESAR dan BESAR dari segi gayanya!

Bagaimanakah baterinya sebanyak 5000mAh mampu membuatkan segalanya menjadi lebih baik? Melalui uji kaji yang dijalankan, siri HUAWEI Y yang terdahulu (HUAWEI Y9s) dengan bateri 4000mAh mampu bertahan sekurang-kurangnya selama 10 jam untuk penggunaan internet, 9 jam masa bermain game atau seharian suntuk boleh memasang lagu-lagu kegemaran anda.

Selain itu, bateri yang hebat juga menunjukkan bahawa anda tidak perlu risau dan tercari-cari pengecasnya sewaktu merakam momen-momen indah semasa musim perayaan untuk dikongsikan bersama keluarga dan sahabat tersayang nanti.

Telefon pintar ini juga hadir dengan rekaan memukau yang ternyata sesuai dengan setiap OOTD yang anda gayakan. Memiliki rekaan yang sporty dan unik di bahagian belakang, Huawei Y6p juga hadir dalam tiga warna berbeza yang pasti menambat hati iaitu Emerald Green, Phantom Purple dan Midnight Black.

Visual Yang Luas Dan Jelas

Di samping itu, paparan Dewdrop 6.3” dengan ratio ‘88.4% screen-to-body’ memberikan anda visual yang luas lagi mengasyikkan. Jadi, dapatlah anda menonton segala filem pilihan atau bermain permainan pilihan dengan grafik yang mengujakan tanpa gangguan.       .

Ia juga memiliki kamera 13 MP dengan kamera wide-angle yang boleh memuatkan seluruh ahli keluarga dalam sebuah foto. Kamera 8MP di bahagian depan pula membolehkan anda membuatkan panggilan video dengan visual yang jelas. Oh ya, video TikTok anda juga akan menjadi bertambah bagus dan menghiburkan bila segala aksi dapat dirakam dengan baik dan jelas.

IKLAN

Ciri Keselamatan Kukuh & Pelbagai Ganjaran Menarik

Memahami kehendak pengguna yang suka menyimpan gambar dan video, Huawei Y6p hadir dengan 64GB ruang simpanan dan ditambah lagi dengan 15GB cloud simpanan percuma selama 12 bulan.

Huawei juga turut memiliki AppGallery yang mengandungi pelbagai aplikasi popular seperti Maybank2U, RHB Bank, PB Engage, Touch n go e-wallet, Shopee, Lazada, Facebook, Whatsapp, Astro Go, Here WeGo dan banyak lagi!

Dengan 4 lapisan pelindungan, pengguna tidak perlu risau untuk menggunakan sebarang aplikasi dari AppGallery kerana ia lengkap dengan ciri keselamatan yang kukuh.

IKLAN

Tambah menarik lagi, anda boleh menggunakan pelbagai aplikasi yang anda mahu dari seluruh dunia berbanding menggunakan Google yang mana terdapat sesetengah aplikasi yang tidak dapat diakses melaluinya.

Selain itu, AppGallery dari Huawei membolehkan anda menebus pelbagai ganjaran menarik daripadanya. Ia sememangnya lebih selamat, lebih banyak ruang simpanan dan lebih ganjaran!

Pengguna juga boleh memuat turun aplikasi yang dipanggil FindApps di AppGallery. Ia meghubung anda terus ke aplikasi yang diperlukan seperti Grab, Facebook, Telegram, Facebook dan lain-lain lagi.

IKLAN

Jadi, apa tunggu lagi? Segeralah dapatkan Huawei Y6p anda sekarang berserta dengan Huawei Matepad T, Huawei Band 4 Pro untuk hanya RM3.69 sehari: https://huaweitogether2020.3ex.com.my/

Tawaran Istimewa Pelbagai Hadiah Istimewa

Sekarang, anda dapat berhibur dengan menggunakan Y6p together bersama dengan Matepad T untuk menonton filem atau Band 4 Pro yang membolehkan anda kekal berdisiplin sewaktu bersenam.

Selain menerima 15GB cloud simpanan selama 12 bulan secara percuma, anda juga bakal menerima sebulan langganan untuk HUAWEI Video dan VIU. (Penebusan VIU bermula pada 25 Mei, siapa cepat dia dapat!)

Pada masa yang sama, Huawei turut mengumumkan harga terkini untuk telefon Y5p adalah RM359.

Bersempena dengan bulan Ramadhan, Huawei akan memberikan tawaran istimewa bagi produk terbaharu mereka pada 16 Mei 2020. Segala produk terkini Huawei akan turut terlibat dalam promosi besar-besaran kempen mereka termasuklah telefon pintar, tablet, laptop dan pembesar suara.

  • Sesiapa yang membeli produk Huawei memang beruntung kerana mereka layak mendapat hadiah percuma. Untuk mengetahui lebih lanjut, layarilah ke https://bit.ly/2WC4n9a
  • Bagi mendapatkan Huawei y6p anda hari ini pada harga hanya RM559 sahaja, sila pergi ke https://bit.ly/3fY41kW

-Ingin mengetahui lebih banyak mengenai Huawei AppGallery, layarilah https://consumer.huawei.com/en/mobileservices/appgallery/

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI