Bulan Februari sering dikaitkan dengan bulan kasih sayang. Sayang si suami kepada isteri, sayang si kakak kepada adiknya mahupun sayang si anak pada ibu bapa tercinta. Jadi, bagi menghargai ikatan yang terjalin ini, apa kata kita berikan kejutan dengan menghadiahkan sesuatu yang istimewa buat mereka.

Hadiah yang terbaik untuk diberikan buat mereka semestinya adalah sebuah telefon bimbit baharu! Siapa yang tak terujakan? Tempahlah telefon HUAWEI 7i pada harga RM 1,099 sahaja bermula pada 14 – 21 Februari ini dan anda akan menerima HUAWEI Band 4 secara percuma!*

Pastinya hati insan tersayang akan tertawan kerana ia hadir dalam tiga warna yang memukau iaitu Sakura Pink, Hitam & Crush Green!

Istimewanya telefon ini adalah kerana baterinya 4200mAh yang tahan lama. Selain itu, dengan adanya 40W Huawei SuperCharge ini, ia boleh mengecas hingga ke 70% hanya dalam masa 30 minit sahaja. Cas pantas ini juga telah diiktiraf oleh TÜV Rheinland bagi memastikan keselematan dan kelajuannya.

IKLAN

Bukan itu sahaja, HUAWEI nova 7i ini hadir dengan AI Algorithms untuk efek Beauty yang nyata! Ia lengkap dengan stiker AR, Beauty Selfie Video yang berikan efek slim pada tubuh (siapa yang tidak suka bukan?) dan juga mod malam super untuk berswafoto. Eh,bestnya! Mesti gambar akan jadi sempurna.

Seterusnya, ia mempunyai kualiti panggilan video yang tinggi yang dipanggil MEETime. HUAWEI nova 7i ini mempunyai MEETime yang mempunyai revolusi 180p panggilan video yang mana memberikan kualiti imej yang hebat dengan menggunakan data Internet yang sedikit berbanding dengan telefon lain.

Tidak perlu risau untuk membuat panggilan video dalam pencahayaan malap kerana MEETime mempunyai fungsi yang boleh menerangkan video. Pasti terubat rindu tatkala berhubung dengan yang tersayang.

Buat mereka yang gemar mengedit video pula, anda tidak perlu bersusah payah menggunakan telefon lain kerana HUAWEI nova 7i ada AI Video Editor yang membuatkan proses edit menjadi lebih mudah. Anda boleh menambah muzik latar dan memotong rakaman tanpa melalui proses yang merumitkan bagaikan seorang professional. Banyak transisi dan efek yang anda boleh pilih dengan hanya satu ‘tap’ sahaja! Hebat bukan?

IKLAN

Dengan semua kelebihan ini, terbuktilah HUAWEI nova 7i merupakan hadiah terbaik yang boleh diberikan kepada insan yang tersayang. Tunjukkanlah rasa kasih sayang kita agar diri mereka rasa dihargai.

Sekarang ini, HUAWEI sedang melakukan promosi yang sesuai mengikut keperluan masing-masing. Nikmatilah pakej plan Together 2020 HUAWEI SMART LIFE dengan 0% kadar faedah dan 0% yuran pemprosesan hingga 12 bulan hanya dengan RM4.87 sehari* Layari https://huaweitogether2020.3ex.com.my untuk maklumat lanjut!

Korang juga boleh buat pra-tempahan HUAWEI nova 7i hari ini dan dapatkan prodok-produk HUAWEI sempena kempen All For Love mulai 10 hingga 16 Februari ini pada harga serendah RM2.14! (pada tarikh tertentu dan kuantiti stok terhad sahaja)

IKLAN

Bukan itu sahaja, anda juga akan berpeluang memenangi 3 pasang voucher melancong ke Maldives yang berharga hingga RM 36,000! Hanya scan kod QR, jawab soalan mudah dan isikan data peribadi anda bersama resit pembelian. Pemenang akan diumumkan melalui Facebook pada 14 Mac ini. Tertakluk terma dan syarat.

HUAWEI nova 7i akan dilancar pada 22 Feb yang dijual pada harga RM1,099 sahaja. Untuk peranti terbaru yang lain pula boleh didapati mulai 14 Feb. Pra-pesan sekarang untuk mendapatkan lebih banyak promosi. Antara peranti terbaru termasuklah:

  • RM1,399 nova 5T warna terbaru Crush Green
  • RM679 Freebud 3 berwarna merah
  • RM899 Watch GT 42mm Rose Gold
  • RM699 Huawei Y7p Budget Phone Terbaik
  • RM2,299 MateBook D 15 versi terbaru 8GB + 256 GB

Untuk info lanjut tentang promo HUAWEI yang terkini, layari di sini.

 

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI