Harapan pelakon Raja Farah yang ingin menimang cahaya mata perempuan akhirnya menjadi realiti apabila dia selamat melahirkan puteri sulungnya pada 17 Jun jam 9.40 pagi.

Hasrat Miliki Anak Perempuan Jadi Kenyataan, Raja Farah Teruja & Titip Rasa Syukur!

Menerusi perkongsian dalam laman Instagramnya, pelakon yang pernah popular dengan filem Apa Kata Hati itu menzahirkan rasa syukurnya apabila dikurniakan seorang puteri selepas memiliki dua putera, Imran Iskandar dan Ilham Iskandar.  

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Raja Farah Raziz (@rajafarahraziz)

Alhamdulillah, syukur..keluarga kecil kami bertambah lagi dengan kehadiran puteri sulung kami.

Puteri Farah atau nama sebenar, Raja Farah Raja Aziz, 34, turut menyatakan bahawa anaknya itu dalam keadaan yang sihat dan memiliki berat normal.

IKLAN

Hasrat Miliki Anak Perempuan Jadi Kenyataan, Raja Farah Teruja & Titip Rasa Syukur!

Saya selamat melahirkan pada 17 Jun, 9.40 pagi, perempuan, 2.81 kg, kelahiran secara normal.

Dalam hantarannya itu juga, Raja Farah mengucapkan terima kasih kepada mereka yang tidak henti mendoakan tentang kehamilannya itu. Ucapan terima kasih juga turut ditujukan kepada Dr. Ainul yang menggalas tanggungjawab untuk mengendalikan proses kehamilannya termasuklah kehamilan anak lelakinya yang pertama dan kedua sebelum ini.

IKLAN

Hasrat Miliki Anak Perempuan Jadi Kenyataan, Raja Farah Teruja & Titip Rasa Syukur!

Terima kasih semua yang mendoakan dari sebelum saya hamil untuk dapat anak perempuan, sampai hamil dan sampai selamat saya melahirkan. Saya menghargai semua.

Terima kasih Dr. Ainul, doktor dari anak sulung, imran dulu, sampailah anak perempuan kami ni, ada je drama nye dari 2nd baby, and this baby girl..

Sekadar info, Raja Farah dan suami, Iskandar Ismail mendirikan rumah tangga pada 6 September 2015 dan dikurniakan tiga cahaya mata.

IKLAN

Sumber gambar: Instagram Raja Farah

Untuk info gaya hidup, kerohanian, tip kecantikan dan kesihatan terkini. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Hijabista. Klik di sini.

 

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI