Minyak pokok teh adalah minyak pati yang mempunyai banyak faedah untuk kulit. Ini adalah alternatif untuk rawatan konvensional.

Minyak pokok teh boleh digunakan untuk merawat keadaan dan gejala yang mempengaruhi kulit, kuku dan rambut. Ia juga dapat digunakan sebagai deodoran, penghalau serangga atau ubat kumur. Apabila digunakan secara topikal, minyak pokok teh dapat merawat keadaan kulit tertentu atau memperbaiki keseluruhan penampilan kulit anda.

Penyelesaian pokok teh telah menjadi pilihan popular untuk mengatasi masalah kulit seperti jerawat kerana sifat anti-radang dan antimikroba. Ia diketahui dapat menenangkan kemerahan, bengkak dan radang, bahkan dapat membantu mengurangkan dan mencegah parut jerawat sehingga memperbaiki keseluruhan penampilan kulit anda.

Faedah Tea Tree Untuk Kulit

Minyak pokok teh berkesan untuk menghasilkan kulit yang sihat dengan menenangkan dan menyembuhkan pelbagai masalah kulit. Gunakan minyak pokok teh dengan beberapa langkah berjaga-jaga:

IKLAN
  • Anda tidak boleh menggunakan minyak pokok teh terus ke kulit. Penting untuk mencairkan minyak dengan minyak pembawa, seperti minyak zaitun, minyak kelapa atau minyak badam.
  • Untuk setiap 1 hingga 2 titis minyak pokok teh, tambahkan 12 titis minyak pembawa.
  • Juga, berhati-hati ketika menggunakan minyak pokok teh di sekitar kawasan mata. Pendedahan boleh menyebabkan kemerahan dan kerengsaan.
  • Sebelum menggunakan minyak pokok teh, lakukan ujian tampalan untuk memastikan kulit anda tidak bertindak balas terhadap minyak pokok teh.

Beli minyak pokok teh.

Tiga Langkah Mudah Menghilangkan Jerawat Dengan Rangkaian Produk Terbaharu

Dengan Ctrl-A Teataration ™ Dr. Jart +, rangkaian terbaharu ini bukan hanya membantu membersihkan cacat cela, tetapi mensasarkan masalah anda sambil meninggalkan kawasan yang tidak bermasalah. Keputusan? Kurang jerawat, penghidratan dan tahap pH kulit yang seimbang, berkat formula yang diuji makmal yang dirancang untuk mengurangkan kemerahan dan parut jerawat.

Letakkan sasaran anda pada kawasan yang bermasalah

Rangkaian Dr. Jart+’s Ctrl-A Teatreement™ mempunyai tiga produk utama untuk membantu menetapkan semula tetapan semula jadi kulit anda dan mensasarkan kawasan yang rentan noda untuk mendapatkan warna yang lebih jelas dan hasil yang lebih konsisten.

IKLAN
  1. MENCUCI – Dr.Jart+ Ctrl-A Teatreement™ Cleansing Foam

Mulakan ritual pembersihan anda dengan Dr.Jart + Ctrl-A Teataration ™ Cleansing Foam, pembersih buih ringan ini dengan pH-Balancing Teataration ™ dan teknologi Spot-Targeting untuk menghilangkan kekotoran tanpa menghilangkan kelembapan atau menjengkelkan kawasan yang tidak berkenaan. Disuntik dengan asid salisilik, membantu mengelupas dan melawan jerawat dan ekstrak pokok teh dan kelapa Australia yang akan menenangkan dan menghidrasi semula kulit.

2. PENYEGAR – Dr.Jart+ Ctrl-A Teatreement™ Toner

IKLAN

Segarkan kulit dengan Dr.Jart + Ctrl-A Teataration ™ Toner, penyegar juga pembersih yang menghilangkan kotoran dan minyak yang berlebihan, kemudian mengimbangkan semula kulit berminyak dan kombinasi sambil menambahkan hidrasi cepat setelah pembersihan.

3. PELEMBAP – Dr.Jart+ Ctrl-A Teatreement™ Moisturizer

Menyuburkan kulit anda dengan Dr.Jart + Ctrl-A Teataration ™ Moisturizer, pelembap ringan dengan Penyelesaian Teataration ™ inovatif yang mensasarkan bintik-bintik baru dan yang ada sambil menyeimbangkan tahap pH dan kelembapan kulit tanpa menjengkelkan dan mengeringkan kawasan sekitar yang tidak berkenaan. Pelembap pintar ini mensasarkan noda dengan hasil yang kuat dan cepat sambil mengembalikan keseimbangan minyak dan kelembapan yang sihat yang tidak akan menyumbat liang.

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI