Sebagai wanita, penjagaan kulit wajah memang sangat dititik beratkan. Lagi-lagi jika wajah senang mengalami masalah kulit seperti jerawat hingga menyebabkan breakout.

Walaupun setelah bermacam-macam produk digunakan tetapi ada kalanya tidak serasi dan proses penyembuhan jadi lambat apabila diri rasa down.

Seperti perkongsian gadis ini menggunakan nama Puteri Perak di laman sosial Facebook memberitahu produk bersesuaian digunakan untuk memastikan wajah bebas ‘alien’ yang sering hingga di wajah.

Dia juga pernah mengalami masalah kulit tetapi berkat kesabaran akhirnya berjaya diatasi. Walaupun perkongsian ditulis dua tahun lalu, namun wajah glass skin tetap maintain hingga hari ini.

Produk dignakan ini mudah didapati dan paling penting harganya mampu milik. Sangat sesuai digunakan baik lelaki ataupun perempuan.

J U S T S H A R E 

siapa tak nak kulit licin bebas jerawat semua alien.  kadang2 rasa nak pecahkan cermin je sebab tak lalu dah tengok muka sendiri. Alien sana sini. 

Dah cuba macam2 produk tapi hasil makin teruk dari produk mahal sampai murah keluar je produk terus tuju. Bukan kata tu kedai jamu pun habiz di tawaf semata nak baik kan muka. 

IKLAN

Last2 menyesal kena kata tak pandai jaga muka. Punca tak ade bf la apelah.. Mai sini cik Ya share sikit 

” Biar muka tak cerah tapi licin flawless bebas alien”

Cikya dulu pun cam hampa juga muka Allah tak larat tengok dah. 
Sampai satu tahap cikya review melalui kawan2 dan hasil bacaan artikel sikit survey2 produk untuk elakkan muka monster balik. 

Wajah terkini.

Alhmdulilah sekarang dah jumpa produk yang sesuai dan mampu milik ampa semua kene try baik laki dan permpuan. 

mai tengok

IKLAN

Ni muka cikya 4 tahun lepas hampa buh filter tara mana pun nak bagi cerah tak maunya dengan alien di pipi kusam dah upe arang.. Berbelak tudung usah kabo la kan memang upe main panas terik betui time ni cuba macm2 produk tapi hasilnya muka kene panas jadi merah n lebih sedap lagi udang terbakor.

Untuk pencuci muka kita wajib pakai sebab harian kita terdedah macam2 habuk sekarang.. So nak pilih pencuci muka kene pilih yang kurang buih sebab itu lebih manfaat kepada kulit buat kulit moist je. Cetaphil ni bertindak antibacteria dan ampa boleh buat night cream pakai gytu saja taw. Kalau ade jerawat fuh malam sapu esok terus masak n kecut. TANPA ADE KESAN PARUT…
harga beli ni sebab Watson offer rytu Rm18.80 harga biasa rm22 something..

hat sebelah tu pulak scrub. muka kita kene scrub 2-3 kali seminggu untuk buang kulit mati cikya pilih Good virtues. co sebab manik scrub dia halus dan bila kita pakai syok ja.. Kulit jad glowing + lembut + wangi.
Harga rm11.50

IKLAN

Bila buat aktiviti luar cikya memang malaz gila nak makeup.. Paling malaz.. so cik Ya akan pakai gold serum dulu dari raudah. dah kering baru Apply nipis moisturaizer dari aiken. Moisturaizer ni best wangy je sesuai untuk sapa2 kulit sensitif + jerawat sebb ade tea tree oil paling best ade UV protection

Harga moisturaizer rm8.90 camtu

untuk protect lagi kulit dari UV pakai day krim dari raudah texture yag best tak melekit dan glowing. Harga cikya tak ingat sbb raudah skincare kawan yang belikan around satu set complete ade sabun gold + serum gold + day cream + night cream
Rm80 complete tapi cikya dapat free member bagi

dan yg pasti dalaman juga kene cantik cikya amalkan vit c & E dari dianz.. Rm50 Sebotol tahan sebulan dah lah sedap pelbagai fungsi pulak tu..

Skin sekarang lepas konsisten produk2 di atas. so anda pun boleh try jangan give up. tu yang penting. selamat mencuba.