Setiap tahun pasti menjadi detik penantian bagi pengikut jenama ini, jenama yang telah bernaung sejak dari 2014. Namun apa yang istimewa koleksi raya tahun ini pasti mengamit memori hijabi.

DUCk Group melancarkan koleksi Raya terbesar mereka hari ini yang bertemakan “The Rattan dUCk” dan ia adalah salah satu yang tidak boleh dilupakan. Mengambil inspirasi dari gaya rotan kerusi rotan dan bougainvillea yang mekar di halaman kampung semasa Raya, cetakan yang dipaparkan adalah gaya moden kuno.

Mengamit Memori

dUCK Khatijah – RM300

Siap yang tidak rindu dengan kampung halaman, apatah lagi berhadapan dengan pandemic covid-19 kenkangan pulang ke kampong halaman, sudah tentu mengamit memori hijabi bersama insan tersayang.

Tetap bergaya sambil mematuhi SOP dengan The Rattan dUCk Face Mask – RM100

Koleksi ini mendapat inspirasi dari nenek-nenek tercinta yang selalu dilihat sebagai tunggak semasa perayaan dan berusaha tanpa lelah untuk memastikan bahawa perayaan itu sempurna untuk seisi keluarga. Tahun ini, dUCk mahu pelanggan mengingati akar umbi mereka, mengingati kenangan Raya yang lalu sambil mencipta yang baru bersama keluarga melalui koleksi nostalgia ini.

IKLAN

Rangkaian produk untuk seisi keluarga

The Rattan dUCk Telekung (dewasa)  keistimewaan mempunyai poket tepi untuk menyimpan baran-barang peribadi- RM430 terdapat juga saiz kanak-kanak.

“Raya yang paling bermakna bagi kami di sini di dUCk. Walaupun merupakan cabaran untuk mencipta keseluruhan set, ia sangat bernilai! Ini adalah koleksi terbesar kami sehingga kini, merangkumi pelbagai kategori, dan saya dan pasukan banyak belajar dengan pengalaman ini.

Padankan tudung dengan set baju sedia pakai berharga RM600-650 tersedia dalam saiz XS-XL hanya boleh dibeli di KL East Mall Kuala Lumpur

Impian yang tinggi DUCk Group untuk menghasilkan koleksi ini memerlukan masa lebih dari setahun untuk menyelesaikannya. Dengan mempelajari teknik bagaimana rotan dibuat, proses reka bentuk yang rumit yang termasuk mendapatkan bahan rotan terbaik untuk menghasilkan beg.

IKLAN

Bermula dari hari ini, anda boleh membeli rangkaian produk termasuk tudung, pakaian solat, beg, aksesori, topeng muka dan pakaian siap pakai (RTW). Buat pertama kalinya, koleksi ini merangkumi lapan (8) kepingan pakaian RTW yang indah. Pakaian RTW hanya akan tersedia di kedai dUCk KLCC dan dUCK KL East Mall sementara koleksi selebihnya akan tersedia dalam talian di https://www.fashionvalet.com/duck dan di kedai FashionValet atau.

IKLAN

Sumbangan Dengan Setiap Pembelian

Tahun ini, yang lebih istimewa ialah dUCk telah berkomitmen untuk menyumbang RM 100,000 ke rumah orang tua di seluruh Malaysia, dengan harapan kita dapat menambahkan sedikit kegembiraan dalam hidup mereka. Sumbangan ini hanya mungkin kerana sokongan dan kesetiaan yang tidak berbelah bagi dari dUCkies kami, ”kata Vivy Yusof, Pengasas Bersama FashionValet dan The dUCk Group.

Boleh juga dapatkan set pin tudung berharga RM100

Keunikan setiap cetakan dilukis dengan tangan, dan jumlah masa yang dihabiskan dan kerja yang dilakukan hanya dapat dilakukan dengan semangat dari pasukan. Saya sangat menyukai kisah di sebalik ini kerana saya mempunyai ikatan istimewa dengan arwah nenek saya, dan ini menjadikan saya lebih merindui mereka. Saya berasa bangga melihat koleksi ini dihidupkan dan dapat membagikannya kepada semua orang.

 

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI