Kulit yang sihat memerlukan produk mesra kulit yang datang daripada formulasi yang tepat. Jenama Paula’s Choice telah meningkatkan standard produk penjagaan kulit dengan pendekatan bebas pewangi, paraben, bebas kekejaman, selamat dan inovatif.

Paula Begoun melancarkan perniagaan yang berpangkalan di Seattle ini pada tahun 1995 dengan matlamat untuk membangunkan produk penjagaan kulit Paula’s Choice. Menggunakan bahan-bahan yang mempunyai sokongan saintifik, matlamatnya adalah untuk mencipta formula yang boleh berdiri sendiri tanpa bahan kimia yang boleh merengsakan.

ARTIKEL BERKAITAN: ‘Clean Beauty’ Bukan Sekadar Trend! Selamatkan Kulit Dan Alam, Kempen Sephora Galakkan Beli Produk…

Apa yang Membuatkan Paula’s Choice Unik

Formulasi Bersandarkan Sains

Paula’s Choice terkenal dengan komitmennya terhadap formulasi penjagaan kulit yang disokong sains. Produk mereka dirumus berdasarkan penyelidikan dan bukti, memastikan bahawa bahan-bahan yang dipilih telah terbukti keberkesanannya.

Bahan Berkualiti Tinggi

Menggunakan bahan-bahan berkualiti tinggi dalam produknya, diperoleh daripada pembekal yang bereputasi. Mereka mengutamakan kepekatan berkesan bahan-bahan utama, memastikan hasil yang optimum untuk pelbagai masalah kulit. Apabila memilih produk Paula’s Choice yang ideal anda, adalah penting untuk memberi tumpuan kepada bahan aktif yang diketahui memberikan manfaat khusus yang anda cari.

Sesuai Dengan Penyelesaian

Pelbagai jenis produk daripada produk Paula’s Choice tersedia untuk menangani pelbagai masalah kulit, termasuk jerawat, penuaan, hiperpigmentasi dan sensitiviti. Ini membolehkan orang ramai memilih item yang memenuhi keperluan penjagaan kulit mereka secara khusus.

Ketelusan

Syarikat itu memberi pengguna maklumat menyeluruh tentang komponen yang digunakan dalam produknya supaya mereka boleh membuat pilihan yang berpendidikan. Untuk membina kredibiliti dengan pelanggan mereka, lalu meletakkan keutamaan yang tinggi pada ketelusan dalam perihalan produk.

Amalan Beretika Dan Tanpa Kekejaman

Paula’s Choice ialah jenama bebas kekejaman, bermakna produknya tidak diuji ke atas haiwan. Mereka juga mengutamakan tanggungjawab alam sekitar, membuat pilihan sedar dalam proses pembungkusan dan pembuatan mereka.

Pilihan terbaik dari Paula’s Choice

Pilihan editor Hijabista kali ini adalah yang terbaik dari Paula’s Choice yang mesti anda cuba pada tahun 2023.

Paula’s Choice CLEAR Pore Normalizing Cleanser

Dengan Formula Premium Tanpa Bahan Kimia, Ini Pilihan Terbaik Paula’s Choice Tanpa Merengsakan Kulit

Membersihkan kulit secara menyeluruh untuk membuang semua kekotoran dalam liang-liang dan membantu mencegah jerawat, kemerahan, keradangan dan cela. Ia berfungsi dengan lebih berkesan jika digunakan sebagai produk pembersihan dua kali. Formulanya mempunyai tekstur gel yang menenangkan yang menyejukkan tanpa menyebabkan kerengsaan. Pembersih Paula’s Choice ini direka khusus untuk menangani keperluan khusus kulit berjerawat dan berjeragat.

IKLAN

Paula’s Choice RESIST Triple Active Total Repair Serum

Dengan Formula Premium Tanpa Bahan Kimia, Ini Pilihan Terbaik Paula’s Choice Tanpa Merengsakan Kulit

Alami hasil penentangan usia dengan serum yang mempunyai formula ringan dan menghidratkan sesuai untuk semua jenis kulit, serum anti-penuaan termaju baharu ini terbukti secara klinikal dapat memperbaiki garis, perubahan warna & ketegasan dengan gabungan kuat hexylresorcinol, retinoid dan niacinamide.

Paula’s Choice Advanced Sun Protection Daily Moisturizer SPF 50 PA++++

Dengan Formula Premium Tanpa Bahan Kimia, Ini Pilihan Terbaik Paula’s Choice Tanpa Merengsakan Kulit

Dicipta dengan gabungan inovatif lima penapis tercanggih untuk perlindungan muktamad terhadap sinaran UV yang merosakkan, pelindung matahari sintetik sahaja ini memerangi penuaan pramatang dengan menghalang kedutan, kehilangan ketegasan dan perubahan warna. Semuanya dengan kemasan yang lembut dan berembun. Tidak memutihkan wajah.

Diperkaya dengan emolien untuk meningkatkan tahap kelembapan kulit dan antioksidan untuk melindungi daripada radikal bebas yang berbahaya, Paula’s Choice Advanced Sun Protection Daily Moisturizer SPF 50 PA++++ ialah SPF yang menghidrat dan tidak berminyak yang sesuai untuk kegunaan harian.

ARTIKEL BERKAITAN: Tak Serasi Guna Oil Cleanser, Wanita Kongsi Milk Cleanser Terbaik Buat Kulit Jadi Flawless!

IKLAN

Paula’s Choice BOOST C15 Super Booster

Dengan Formula Premium Tanpa Bahan Kimia, Ini Pilihan Terbaik Paula’s Choice Tanpa Merengsakan Kulit

Serum yang mengubah permainan yang merangsang penghidratan dan menawarkan cahaya semula jadi pada kulit. Formula berasaskan vitamin C menyuburkan lapisan kulit, mengurangkan bintik hitam dan mencerahkan kulit. Formula ini juga mengandungi vitamin E dan peptida yang membantu mengurangkan tanda-tanda penuaan. Ia memenuhi kawasan kulit yang kering sambil menawarkan rasa yang lebih tegang.

Paula’s Choice Hydrating Treatment Mask

Dengan Formula Premium Tanpa Bahan Kimia, Ini Pilihan Terbaik Paula’s Choice Tanpa Merengsakan Kulit

Topeng Rawatan Penghidratan yang mengandungi vitamin A, C, dan E yang memberikan khasiat yang kuat kepada kulit. Topeng ini membaiki kekeringan dan kekusaman sambil menawarkan cahaya yang lebih sihat.

Formula ini menggabungkan beberapa emolien terbaik dengan antioksidan yang diperoleh daripada tumbuh-tumbuhan dan vitamin untuk memenuhi tujahan dehidrasi dan memperbaiki ketampalan. Ia membentuk semula kelembapan semula jadi kulit anda untuk menjadikannya lebih gebu dan lebih licin.

Asid hyaluronik dan lipid penting dalam formula mengekalkan penghidratan dan menjadikan kulit gebu. Minyak tumbuhan yang tidak wangi melicinkan kulit yang menggelupas dan menyerlahkan keseriannya. Antioksidan mempertahankan kulit daripada faktor persekitaran sambil menawarkan tekstur yang sekata.

IKLAN

Paula’s Choice RESIST Anti-Aging Eye Gel

Dengan Formula Premium Tanpa Bahan Kimia, Ini Pilihan Terbaik Paula’s Choice Tanpa Merengsakan Kulit

Gel Mata Anti-Penuaan Paula’s Choice RESIST memberikan penghidratan yang mencukupi pada kulit bawah mata, mengurangkan kedutan dan garis-garis halus, serta meminimumkan bengkak. Gel mata bukan sahaja berfungsi pada muka tetapi juga pada leher, garis kaki, dan kedutan.

Formula mengandungi niacinamide, peptida, dan asid hyaluronik, yang menghidrat dan mengurangkan lingkaran hitam untuk memberikan cahaya segar dan sihat kepada kulit. Formula ini juga mempertahankan kulit daripada kerosakan alam sekitar sambil menguatkan penghalangnya.

Promosi hebat musim percutian

Dengan Formula Premium Tanpa Bahan Kimia, Ini Pilihan Terbaik Paula’s Choice Tanpa Merengsakan Kulit

Memandangkan musim cuti semakin hampir, Paula’s Choice sangat teruja untuk mengumumkan tawaran eksklusif yang akan membantu anda memulakan musim perayaan. Dengan pelbagai jenis kecantikan yang mesti ada dan keperluan penjagaan kulit, bulan September ini adalah peluang anda untuk mendapatkan tawaran terbaik untuk ruji Paula’s Choice kegemaran anda.

Mulakan musim pemberian hadiah dan jimatkan pembelian penjagaan kulit anda dengan kad hadiah diskaun. Inilah peluang anda untuk menyimpan barang kegemaran Paula’s Choice anda sambil menikmati penjimatan yang ketara:

Dengan Formula Premium Tanpa Bahan Kimia, Ini Pilihan Terbaik Paula’s Choice Tanpa Merengsakan Kulit

  • Kad Hadiah RM150: Dapatkan diskaun 5%, bayar hanya RM142
  • Kad Hadiah RM300: Nikmati diskaun 10%, bayar hanya RM270
  • Kad Hadiah RM600: Ambil diskaun 15%, bayar RM510 sahaja
  • Kad Hadiah RM900: Dapatkan diskaun 20%, bayar hanya RM720
  • Kad Hadiah RM1,200: Manfaat daripada diskaun besar-besaran 30%, bayar hanya RM840

Kad hadiah ini sah selama 2 bulan dari tarikh pembelian, membolehkan anda mempunyai masa yang mencukupi untuk memilih dan membeli produk dan hadiah Paula’s Choice kegemaran anda untuk orang tersayang anda.

Untuk info gaya hidup, kerohanian, tip kecantikan dan kesihatan terkini. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Hijabista. Klik di sini

https://youtu.be/8ad4PZvpXfk