Pempengaruh media sosial, Beby Tora Tora atau nama sebenarnya Atierah Zulfatie berkongsi rasa teruja selepas berjaya memiliki kereta impiannya, Toyota Vellfire.

Bagi yang tidak mengenali dirinya, dia telah menjadi terkenal di laman sosial selepas sering memuat naik video ‘review’ makanan dan membuat mukbang yang menyelerakan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by atierah zulfatie (@beby_toratora)

Luah Beby Tora Tora, dia telah melalui pelbagai fasa dalam hidup bermulalah dengan kesusahan apabila terpaksa bergerak ke merata tempat menaiki bas, motor dan hinggalah kini mampu membeli sebuah kereta mewah.

Di kesempatan itu, dia juga mengucapkan terima kasih kepada semua yang sering memberi sokongan buatnya termasuklah suami tersayang serta ahli keluarga yang tercinta.

IKLAN

 

View this post on Instagram

 

A post shared by atierah zulfatie (@beby_toratora)

“Achievement unlocked!! Allahuakbar.. dari orang yang naik bas ke sana sini, tukar kepada motor, tukar kepada kereta kecik dan sekrang Vellfire!! 🥰😘”

“Thank you korang yang selalu support!! and thank you my husband and family”

“Daripada Orang Yang Naik Bas, Sekarang Vellfire!”- Beby Tora Tora Syukur Impiannya Tercapai!

“Daripada Orang Yang Naik Bas, Sekarang Vellfire!”- Beby Tora Tora Syukur Impiannya Tercapai! “Daripada Orang Yang Naik Bas, Sekarang Vellfire!”- Beby Tora Tora Syukur Impiannya Tercapai!

IKLAN

Di ruangan komen, ramai yang mengucapkan tahniah di atas pencapaian usaha gigihnya itu termasuklah pelakon serta penyanyi terkenal, Vicha Barbie dan Wani Syaz.

“Tahniah sayang, alhamdulillah.

“Tahniah beb. Bangga betul la dengan hang.

IKLAN

“Alhamdulillah, semoga maju jaya.

“Tahniah awak, suka tengok semangat awak,” antara komen-komen warganet di Instagram buatnya.

“Daripada Orang Yang Naik Bas, Sekarang Vellfire!”- Beby Tora Tora Syukur Impiannya Tercapai! “Daripada Orang Yang Naik Bas, Sekarang Vellfire!”- Beby Tora Tora Syukur Impiannya Tercapai! “Daripada Orang Yang Naik Bas, Sekarang Vellfire!”- Beby Tora Tora Syukur Impiannya Tercapai!

 

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI