Semua orang pastinya suka menikmati makanan yang sedap dan lazat. Kewujudan pelbagai restoran dan menu baru membuatkan kita sentiasa rasa tertarik untuk mencuba. Namun, selalu juga di antara kita yang keliru tempat mana yang mahu dituju.

Tak perlu keliru lagi! Jika anda berada di Shah Alam, pelbagai tempat makan menarik yang boleh dituju. Jom kita terjah!

Buat Hijabi Yang Suka Makan, Ini Tempat Makan Yang Perlu Diserbu Jika Berada Di Shah Alam Buat Hijabi Yang Suka Makan, Ini Tempat Makan Yang Perlu Diserbu Jika Berada Di Shah Alam Buat Hijabi Yang Suka Makan, Ini Tempat Makan Yang Perlu Diserbu Jika Berada Di Shah Alam Buat Hijabi Yang Suka Makan, Ini Tempat Makan Yang Perlu Diserbu Jika Berada Di Shah Alam Buat Hijabi Yang Suka Makan, Ini Tempat Makan Yang Perlu Diserbu Jika Berada Di Shah Alam Buat Hijabi Yang Suka Makan, Ini Tempat Makan Yang Perlu Diserbu Jika Berada Di Shah Alam Buat Hijabi Yang Suka Makan, Ini Tempat Makan Yang Perlu Diserbu Jika Berada Di Shah Alam Buat Hijabi Yang Suka Makan, Ini Tempat Makan Yang Perlu Diserbu Jika Berada Di Shah AlamBuat Hijabi Yang Suka Makan, Ini Tempat Makan Yang Perlu Diserbu Jika Berada Di Shah AlamBuat Hijabi Yang Suka Makan, Ini Tempat Makan Yang Perlu Diserbu Jika Berada Di Shah Alam Buat Hijabi Yang Suka Makan, Ini Tempat Makan Yang Perlu Diserbu Jika Berada Di Shah Alam Buat Hijabi Yang Suka Makan, Ini Tempat Makan Yang Perlu Diserbu Jika Berada Di Shah AlamBuat Hijabi Yang Suka Makan, Ini Tempat Makan Yang Perlu Diserbu Jika Berada Di Shah Alam

Oh ya, jika anda peminat makanan barat, apa kata berkunjung ke NY Steak Shack bagi mengisi perut yang lapar dengan hidangan ‘Fantasteak Lunch’ yang lazat seperti Chicken & Garlic Pasta, Beef Meatballs dan juga Caesar Chicken Salad. Harganya bermula serendah RM 12.80. Berbaloi sangat tu!

IKLAN

Buat Hijabi Yang Suka Makan, Ini Tempat Makan Yang Perlu Diserbu Jika Berada Di Shah Alam

IKLAN

 

IKLAN

kredit: twitter @khairunnaim5