Gambar sekadar hiasan

Perhubungan jarak jauh (PJJ) memang menguji kesetiaan, pengorbanan dan kepercayaan seseorang terhadap pasangan mereka.

Situasinya juga menjadi sangat mencabar apabila kita akan sentiasa rindu terhadap mereka tetapi namun hanya dapat menahan sahaja perasaan tersebut daripada bertemu dengan mereka disebabkan jarak yang jauh.

Namun, semua itu dapat diatasi dengan teknologi masa kini. Pasangan suami isteri kini boleh berhubung dan berjumpa setiap masa walaupun berjauhan. Takkan terpisah! Kalau nak tahu bagaimana caranya, ikuti trik ini yang khas buat mereka yang kini berada dalam PJJ.

Pertama sekali, anda haruslah tahu komunikasi merupakan kuncinya dan sudah tentulah anda berdua memerlukan sebuah telefon pintar dahulu kerana inilah perkara yang perlu anda lakukan setiap hari:

  • Berkongsi kisah mengenai hari anda kepadanya
  • Melakukan panggilan video
  • Menghantar video-video lucu bagi menceriakan harinya
  • Beri mereka gambar anda yang paling cantik atau kacak (walaupun kini berat anda sudah naik!)

Jadi, apakah aplikasi yang perlu kita muat naik untuk lakukan semua ini? Sebenarnya, anda hanya perlukan Huawei Nova 7i kerana efek video swafotonya datang dengan pelbagai filter TikTok dan AI Beauty yang membuatkannya menjadi lebih semula jadi.

Lebih menarik lagi, Nova 7i juga mempunyai fungsi smart slimming video-recording yang akan membuatkan kita kelihatan kurus dalam video!

IKLAN

Kini, jarak bukan penghalang malah anda perasaan cinta terhadap insan tersayang juga semakin bertambah bila dapat berkomunikasi dengan baik dan menarik bila menggunakan Nova 7i ini.

Selain itu, anda tidak boleh biarkan kesibukan kerja mengganggu perhubungan anda ini. Walaupun sibuk, tetapi mereka tetap mahukan pasangan mereka menghantar mesej sepanjang masa.

Anda tak mahu bos anda sentiasa melihat anda bermain telefon? Jangan bimbang. Sambung sahaja telefon pintar Huawei anda dengan MateBook D 15 baharu tanpa wayar dan skrin telefon anda akan terpapar jelas di laptop melalui Multi-Screen Collaboration. Jadi, dapatlah anda fokus kepada cinta dan juga kerjaya pada waktu yang sama.

IKLAN

Jika masih terganggu juga, anda bolehlah menghubungkannya dengan jam Huawei Watch G2 pula. Melaluinya, anda dapat menjawab panggilan telefon, melihat mesej, mengira degupan jantung dan banyak lagi.

Baterinya juga boleh tahan sehingga 14 hari lamanya dan boleh menerima panggilan untuk modal 46mm manakala bateri modal 42mm (gambar di atas) boleh tahan sehingga 7 hari. Bukan itu sahaja, anda juga boleh mengubati kerinduan terhadap pasangan dengan menjadikan gambar sebagai wallpaper di jam pintar anda!

Di samping itu, perkara yang paling menyeronokkan mengenai PJJ adalah akhirnya tiba sudah waktu untuk berjumpa. Walaupun hanya sekejap, namun ia boleh menjadi antara momen terindah dalam hidup.

IKLAN

Oleh itu, apa kata anda dapatkan juga Huawei FreeBuds 3 yang mempunyai Active Noise Cancellation dan sangat mudah digunakan. Pastinya anda akan terasa dunia ini seperti milik anda dan si dia sahaja.

Bersempena dengan bulan penuh cinta ini, Huawei bukan hanya membuka tempahan bagi Nova 7i sahaja malah produk lain juga turut hadir dengan harga istimewa. Antaranya ialah:

  • Nova 5T Crush Green – RM1,399
  • MateBook D 15 (8GB+256GB) RM2,299
  • Y7P RM699
  • FreeBuds 3 Red RM679
  • WatchGT2 42mm Rose Gold RM899

Sekarang ini, HUAWEI sedang melakukan promosi yang sesuai mengikut keperluan masing-masing. Nikmatilah pakej plan Together 2020 HUAWEI SMART LIFE Instalment hingga ke 12 bulan hanya dengan RM4.87 sehari * dari 22nd Feb 2020 (untuk pakej nova 7i)! Klik link di bawah untuk menempah segera HUAWEI nova 7i kepunyaan anda di https://huaweitogether2020.3ex.com.my/

Bukan itu sahaja, anda juga akan berpeluang memenangi 3 pasang voucher melancong ke Maldives yang berharga hingga RM 36,000 dengan pembelian pada produk HUAWEI terpilih dari 10th-16th Feb 2020! Hanya scan kod QR, jawab soalan mudah dan isikan data peribadi anda bersama resit pembelian. Pemenang akan diumumkan melalui Facebook pada 14 Mac ini. Sila layari sini untuk maklumat lanjut.

Pra-pesan HUAWEI nova7i dari hari ini hingga 21 Feb dengan harga RM1,099 dan dapatkan Band 4 secara percuma (sementara stok masih ada) di HUAWEI Online Store ataupun kedai HUAWEI Flagship berdekatan anda.

 

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI