Penyanyi veteran Shima, yang terkenal dengan lagu Teringin, membuat pengumuman mengejutkan di media sosial.

Pernah popular era 90an, Ku Nazhatul Shima Ku Kamaruzzaman nama sebenarnya yang berusia 53 tahun berkata, dia “bergantung kepada ubat-ubatan” dan juga terpaksa memakai lampin. Dalam catatan Facebooknya, Shima berkata: “Saya kini tergolong dalam kumpulan orang yang mesti mengambil ubat setiap hari, dan memakai Pampers sepanjang hayat saya.”

Bagaimanapun, dalam masa dua jam, dia mengeluarkan siaran Facebook itu. Dia tidak dapat dihubungi untuk mendapatkan komen lanjut.

ARTIKEL BERKAITAN: Tiada Lagi Baju Seksi Tapi Shima Teringin Kini Selesa Sarung Jubah, Tudung Labuh & Niaga Nasi Campur

Hidup Melarat

IKLAN

Pada Julai 2019, Shima berkata bahawa dia kini “melarat”. Beliau berkata: “Walaupun saya terkejut baru-baru ini dimaklumkan oleh Lembaga Zakat Selangor bahawa saya layak sebagai asnaf (fakir dan miskin yang berhak menerima zakat atau sedekah dalam Islam), saya tahu itulah realiti yang menyedihkan,” katanya. .

“Ya, hidup saya sekarang sukar, tetapi saya masih berharap akan ada lapisan perak untuk awan gelap di atas saya.

IKLAN

“Saya terima ujian dari Tuhan ini, dan saya akan meneruskan hidup saya sebaik mungkin.”

Shima menguruskan gerai tepi jalan berhampiran flatnya di Damansara Damai, menjual nasi campur. Bagaimanapun, dia terpaksa menangguhkannya kerana dia mengalami gangguan saraf. Shima turut memberitahu, dia mengimpikan untuk memiliki rumah menerusi Projek Perumahan Rakyat (PPR).

IKLAN

ARTIKEL BERKAITAN: Tiada Lagi Baju Seksi Tapi Shima Teringin Kini Selesa Sarung Jubah, Tudung Labuh & Niaga Nasi Campur

Untuk info gaya hidup, kerohanian, tip kecantikan dan kesihatan terkini. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Hijabista. Klik di sini.

SUMBER: Boom Malaysia

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI