Menjadi kemestian raya disambut penuh keceriaan diraikan bersama insan tersayang. Pastinya penampilan sedondon jadi pilihan di pagi raya sambil menanti kehadiran sanak saudara serta teman-teman berkunjung ke rumah.

Ada kalanya sukar untuk mencari baju sedondon kerana bilangan saiz yang limited serta tidak banyak butik menawarkan pilihan begini.

Namun bagi mereka yang mahu bergaya sedondon, tidak perlu risau datang sahaja ke cawangan pasar raya MYDIN yang menawarkan pelbagai jualan baju raya yang cantik dan menarik.

Sebagai salah sebuah pengendali rangkaian peruncitan terbesar dan terkemuka di Malaysia, MYDIN turut sama menampilkan rekaan baju raya yang eksklusif. Malah gaya anda pastinya setaraf selebriti tatkala menyarung persalinan dari MYDIN ini.

Lebih menarik turut ditampilkan bersama koleksi sedondon untuk wanita dari koleksi Mikayla dan kanak-kanak. Jika pakaian wanita pelbagai pilihan seperti kebaya, kurung moden dengan rekaan cukup menawan.

IKLAN

Bukan itu sahaja, pelbagai rekaan tudung sama ada instan atau shawl panjang turut dijual pada harga sangat mampu milik. Hadir dengan fabrik lembut dengan mainan rona pastel menjadikan selendang digayakan terletak cantik di kepala.

Padankan sahaja dengan kerongsang pelbagai jenis yang pastinya menjadikan gaya anda sentiasa ‘on point’ walaupun seharian bergaya dengan koleksi cukup menawan ini.

Koleksi istimewa yang turut dilancarkan bersama Kempen Girang Syawal Tiba 2019 ini boleh didapati di semua cawangan pasar raya MYDIN di seluruh negara.

IKLAN

Selain rekaannya yang berkualiti, koleksi Mikayla ini menawarkan pembelian harga mampu milik iaitu serendah RM29.90 untuk selendang dan RM150.00 untuk sepasang persalinan wanita.

Jika anda mahu menyambut Syawal pada tahun ini dengan gembira di samping keluarga dan sanak-saudara, pastikan koleksi Mikayla ini menjadi persalinan anda di hari lebaran.

PILIHAN BAJU RAYA TERKINI DARI MYDIN

1. Pilihan kebaya rona terang dengan sentuhan manik di tepi baju menyerlahkan penampilan gaya si dara jelita. Padanan hijab perincian ukiran memberi ilusi menarik. TUDUNG – RM29.90

IKLAN

2. Kurung moden dari fabrik lace rona peach ini sangat anggun digayakan. Sarungan hijab printed menyerlahkan penampilan di pagi Syawal. TUDUNG – RM39.90

3. Busana hitam itu sangat eksklusif kala digayakan di badan. Gandingan hijab bercorak abstrak menambah keayuan dirimu. TUDUNG – RM37.65

4. Manisnya menyarung kurung moden dengan perincian ruffle di hujung lengan. Gaya anda tampak berbeza dan padanan hijab rona pastel menaikkan seri wajah sambut lebaran. TUDUNG – RM29.90

5. Tidak kurang anggunnya tika menggayakan kurung moden rona maroon. Untuk tampil berbeza, layangan hijab corak floral terletak kemas di kepala. TUDUNG – RM39.90

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI