Pernahkah anda mengalami kekeringan kulit, terasa ketat, merengsa, gatal-gatal atau kemerahan? Sekiranya anda mengalami semua ini, kemungkinan anda mempunyai kulit sensitif.

Kulit sensitif boleh disebabkan oleh faktor luaran seperti cuaca, pencemaran udara dan pendedahan kepada sinaran UV yang berlebihan. Ia juga boleh disebabkan oleh faktor dalaman seperti tekanan, alahan dan perubahan hormon. Apa pun puncanya, kami dapat membantu dengan rangkaian Hada Labo+ Sensitive Hydrating yang baru.

Melegakan kemerahan dan kerengsaan dilihat dalam tempoh hanya 4 jam selepas dipakai.

Hada Labo+ Sensitive Hydrating terdiri daripada Pembersih Wajah, Losyen, Susu dan Krim – semuanya diformulasikan dengan formula perlindungan yang menenangkan untuk menguatkan dan memulihkan keseimbangan dalam kulit anda. Dengan formula perlindungan tiga kali untuk keberkesanan tiga ciri di bawah:

IKLAN

Melindungi

Mengandungi Lesitin, Squalene dan Shea Butter yang membentuk kristal cair bionik yang tidak kelihatan sebagai lapisan pelindung untuk melindungi kulit daripada pencemaran alam sekitar dan tekanan dalam mengekalkan kesihatan kulit.

Menguatkan dan Merawat

Mengandungi Phytosterols dan Ceramide yang membantu untuk melicinkan, melembutkan dan juga menguatkan serta merawat perintang kulit.

IKLAN

Melegakan Kemerahan

Mengandungi Alpha Bisabolol dan Gingerol untuk menenangkan serta melegakan kerengsaan dan kemerahan pada kulit.

IKLAN

Dalam ujian pengguna menggunakan Krim Hada Labo+ Sensitive Hydrating pada kulit yang sensitif dengan kemerahan kulit, pengurangan yang amat ketara dalam melegakan kemerahan dan kerengsaan dilihat dalam tempoh hanya 4 jam selepas dipakai. Hasilnya menunjukkan keberkesanan krim dalam menenangkan kemerahan dan menguatkan perintang kulit.

Seperti semua produk Hada Labo, rangkaian Hada Labo + Sensitivity Hydrating juga mengandungi ramuan terkenal iaitu Hyaluronic Acid yang menembusi jauh ke dalam kulit untuk menghidratkan dan mengembalikan kelembapan kulit. Ia adalah pH seimbang dan bebas daripada wangian, pewarna, alkohol dan minyak mineral.

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI