Dato Sri Vida merupakan seorang usahawan yang sangat terkenal dan terkenal dengan personaliti tersendiri. Baru-baru ini, Kacak, anaknya, menjadi topik hangat di media sosial.

Menerusi satu perkongsian video di TikTok, Kacak mencuri perhatian netizen dengan kelakuannya memberi baju raya kepada pekerja stesen minyak yang memuji baju melayunya. 

Artikel Berkaitan : Jumaat Barakah! Dato Sri Vida Dilamar, Netizen Titip Rasa Syukur. Tapi…

Orang ramai telah memuji anak lelaki DSV, yang menunjukkan rasa hormat kepada pekerja, atas tindakannya. 

Ini kerana rakaman itu tidak termasuk Kacak mengatakan dia berpuas hati dengan tindakannya walaupun baju melayunya itu belum membuat pelancaran rasmi.

IKLAN

Kacak bercakap dengan lelaki itu tentang pakaian yang dipakainya ketika ditegur oleh pekerja stesen minyak itu. Dia bertanya kepada lelaki itu sama ada dia telah membeli baju raya atau belum. Lelaki itu berkata, belum. 

@kacak.officialmy Abang petronas belum ada baju raya 🥹 #bajuraya2023 #bajumelayuslimfit #bajumelayukacak #fyp #foryou #masukberandafyp #raya2023 @إيريك زاكوان😺 ♬ Beat Automotivo Tan Tan Tan Viral – WZ Beat

Kacak memutuskan untuk memberikan sepasang baju melayunya sendiri kepada pekerja itu. Reaksi pekerja itu sungguh gembira dan akhirnya Kacak bersalaman, mencium tangan lelaki itu, dan memeluknya.

Artikel Berkaitan : Bukan Semua Yang Kita Miliki Itu Adalah Milik Kita PU Amin Kongsi Manfaat Jadikan Sedekah Sebagai Lifestyle

IKLAN

Sesetengah orang sangat baik dan merendah diri, tidak kira apa bangsa mereka. Ini membuatkan orang mengagumi Kacak.

Ramai yang memberi reaksi positif terhadap sumbangan pakaian raya anak DSV itu. 

IKLAN

Sekadar info, Yang Hormat Dato Sri Hasmiza binti Othman atau lebih dikenali Dato’ Sri Vida ialah seorang ahli perniagaan Malaysia. Beliau dilahirkan pada tahun 1971 dan berasal dari Kelantan.

Sumber : TikTok

Untuk info gaya hidup, kerohanian, tip kecantikan dan kesihatan terkini. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Hijabista. Klik di sini.

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI