Hijabista kini berada di dalam aplikasi   
Hijabista kini berada di dalam aplikasi   
Home Berita Jumaat Barakah! Dato Sri Vida Dilamar, Netizen Titip Rasa Syukur. Tapi…

Jumaat Barakah! Dato Sri Vida Dilamar, Netizen Titip Rasa Syukur. Tapi…

Jumaat yang barakah, Dato Vida kelihatan berseri dengan persalinan berwarna pink, namun apa yang mengejutkan sebuah kiriman kotak berbalut songket mewah tarik perhatian ramai.

Tiada tanda-tanda 

Hasmiza Othman atau dikenali dengan nama Dato’ Sri Vida disingkatkan sebagai DSV. Umum DSV Dato’ Sri Vida pernah berkahwin buat kali pertama dengan Mohd Amin Yasin daripada 2000 sehingga 2008. Beliau berkahwin buat kali kedua dengan Tuan Azid Hamzah pada Januari 2014 tetapi perkahwinan mereka hanya bertahan selama 3 bulan. Beliau mendirikan rumah tangga buat kali ketiga bersama Fairuz Ahmad Zainuddin daripada 2014 sehingga 2017, namun jodoh tidak kesampaian.

IKLAN

Terbaharu dilamar dengan sebuah kotak mewah ternyata ianya terlalu misteri. Tiada khabar berita dan tanda yang beliau menjalinkan hubungan cinta dengan mana-mana jejaka ternyata DSV sendiri terkejut dengan apa yang diterimanya.

“Letak sini, takut saya. Saya dilamar? Dilamar orang yang lamar ke siapa yang lamar? Jangan buat main, terkejut saya. Bab lamar melamar ni sensitif kakak,” katanya yang bernada begitu tidak puas hati.

IKLAN

Bersyukur dan terap mendoakan

Melalui entri terbaharu di media sosialnya, netizen rasa bersyukur dan bahagia jika beliau dilamar sekali lagi.

IKLAN

Namun masih menjadi tanda tanya siapakah yang empunya kotak serba mewah yang diberkan kepada Dato’ Sri Vida. Usahawan itu bagaimanapun menganggap itu semua kerja ‘gila’ selain dipermainkan oleh seseorang yang dikenali.

+++Untuk info gaya hidup, kerohanian, tip kecantikan dan kesihatan terkini. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Hijabista. Klik di sini.

https://youtu.be/5U3UjP5WLOA

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI