Korea memang menjadi destinasi pelancongan pilihan ramai. Banyak sangat tempat menarik untuk dilawati di sana termasuk lokasi pengambaran kdrama popular. Selain terkenal dengan keindahan alam, Korea juga ada pelbagai kafe unik untuk diterokai. Dan yang paling penting sekali, menjadi lokasi yang cantik untuk bergambar. Pastinya sempurna untuk instagram anda!

Di laman twitter Adris Insyiraah, gadis ini telah menyenaraikan pelbagai kafe yang cantik di sana. Bukan hanya cantik malah menu yang disediakan juga menyelerakan.

IKLAN

Gadis Ini Kongsi 8 Kafe Yang Wajib Diterjah Di Korea Yang Sedap Dan Cantik Bagi Bergambar!1.Stylenanda Pink Pool CafeGadis Ini Kongsi 8 Kafe Yang Wajib Diterjah Di Korea Yang Sedap Dan Cantik Bagi Bergambar! Gadis Ini Kongsi 8 Kafe Yang Wajib Diterjah Di Korea Yang Sedap Dan Cantik Bagi Bergambar! Gadis Ini Kongsi 8 Kafe Yang Wajib Diterjah Di Korea Yang Sedap Dan Cantik Bagi Bergambar! Gadis Ini Kongsi 8 Kafe Yang Wajib Diterjah Di Korea Yang Sedap Dan Cantik Bagi Bergambar! Gadis Ini Kongsi 8 Kafe Yang Wajib Diterjah Di Korea Yang Sedap Dan Cantik Bagi Bergambar! 2.Creamfields CafeGadis Ini Kongsi 8 Kafe Yang Wajib Diterjah Di Korea Yang Sedap Dan Cantik Bagi Bergambar! Gadis Ini Kongsi 8 Kafe Yang Wajib Diterjah Di Korea Yang Sedap Dan Cantik Bagi Bergambar! Gadis Ini Kongsi 8 Kafe Yang Wajib Diterjah Di Korea Yang Sedap Dan Cantik Bagi Bergambar! Gadis Ini Kongsi 8 Kafe Yang Wajib Diterjah Di Korea Yang Sedap Dan Cantik Bagi Bergambar!

3. Beans BinsGadis Ini Kongsi 8 Kafe Yang Wajib Diterjah Di Korea Yang Sedap Dan Cantik Bagi Bergambar! Gadis Ini Kongsi 8 Kafe Yang Wajib Diterjah Di Korea Yang Sedap Dan Cantik Bagi Bergambar! Gadis Ini Kongsi 8 Kafe Yang Wajib Diterjah Di Korea Yang Sedap Dan Cantik Bagi Bergambar! Gadis Ini Kongsi 8 Kafe Yang Wajib Diterjah Di Korea Yang Sedap Dan Cantik Bagi Bergambar!

4.Guylian CafesGadis Ini Kongsi 8 Kafe Yang Wajib Diterjah Di Korea Yang Sedap Dan Cantik Bagi Bergambar! Gadis Ini Kongsi 8 Kafe Yang Wajib Diterjah Di Korea Yang Sedap Dan Cantik Bagi Bergambar! Gadis Ini Kongsi 8 Kafe Yang Wajib Diterjah Di Korea Yang Sedap Dan Cantik Bagi Bergambar! Gadis Ini Kongsi 8 Kafe Yang Wajib Diterjah Di Korea Yang Sedap Dan Cantik Bagi Bergambar!

4.Better Than Waffles CafeGadis Ini Kongsi 8 Kafe Yang Wajib Diterjah Di Korea Yang Sedap Dan Cantik Bagi Bergambar! Gadis Ini Kongsi 8 Kafe Yang Wajib Diterjah Di Korea Yang Sedap Dan Cantik Bagi Bergambar! Gadis Ini Kongsi 8 Kafe Yang Wajib Diterjah Di Korea Yang Sedap Dan Cantik Bagi Bergambar! Gadis Ini Kongsi 8 Kafe Yang Wajib Diterjah Di Korea Yang Sedap Dan Cantik Bagi Bergambar! 5.Le Bread LabGadis Ini Kongsi 8 Kafe Yang Wajib Diterjah Di Korea Yang Sedap Dan Cantik Bagi Bergambar! Gadis Ini Kongsi 8 Kafe Yang Wajib Diterjah Di Korea Yang Sedap Dan Cantik Bagi Bergambar! Gadis Ini Kongsi 8 Kafe Yang Wajib Diterjah Di Korea Yang Sedap Dan Cantik Bagi Bergambar! Gadis Ini Kongsi 8 Kafe Yang Wajib Diterjah Di Korea Yang Sedap Dan Cantik Bagi Bergambar!

6.The Allla CafeGadis Ini Kongsi 8 Kafe Yang Wajib Diterjah Di Korea Yang Sedap Dan Cantik Bagi Bergambar! Gadis Ini Kongsi 8 Kafe Yang Wajib Diterjah Di Korea Yang Sedap Dan Cantik Bagi Bergambar! Gadis Ini Kongsi 8 Kafe Yang Wajib Diterjah Di Korea Yang Sedap Dan Cantik Bagi Bergambar! Gadis Ini Kongsi 8 Kafe Yang Wajib Diterjah Di Korea Yang Sedap Dan Cantik Bagi Bergambar!

7.Oui Cafe ChuncheonGadis Ini Kongsi 8 Kafe Yang Wajib Diterjah Di Korea Yang Sedap Dan Cantik Bagi Bergambar! Gadis Ini Kongsi 8 Kafe Yang Wajib Diterjah Di Korea Yang Sedap Dan Cantik Bagi Bergambar! Gadis Ini Kongsi 8 Kafe Yang Wajib Diterjah Di Korea Yang Sedap Dan Cantik Bagi Bergambar! Gadis Ini Kongsi 8 Kafe Yang Wajib Diterjah Di Korea Yang Sedap Dan Cantik Bagi Bergambar! 8.Midnight In Seoul CafeGadis Ini Kongsi 8 Kafe Yang Wajib Diterjah Di Korea Yang Sedap Dan Cantik Bagi Bergambar! Gadis Ini Kongsi 8 Kafe Yang Wajib Diterjah Di Korea Yang Sedap Dan Cantik Bagi Bergambar! Gadis Ini Kongsi 8 Kafe Yang Wajib Diterjah Di Korea Yang Sedap Dan Cantik Bagi Bergambar! Gadis Ini Kongsi 8 Kafe Yang Wajib Diterjah Di Korea Yang Sedap Dan Cantik Bagi Bergambar!

Lepas ini bolehlah hijabi membuat checklist kalau nak bercuti nanti. Tak rugi berkunjung ke tempat menarik sebegini di negara orang. Selamat bercuti hijabi!

IKLAN
IKLAN

sumber: twitter @adrisinsyiraah