Semalam telah berlangsungnya satu anugerah berprestij iaitu Anugerah MeleTOP ERA 2018 bertempat di Axiata Arena yang dihoskan oleh Neelofa dan Nabil Ahmad dan dimeriahkan lagi dengan hos jemputan iaitu Jihan Muse, Sherry Al-Hadad dan Sabri Yunus. Sebanyak 17 kategori dipertandingkan semalam dan ia berdasarkan undian para peminat.  Anugerah semalam turut menyaksikan Neelofa dan Khai Bahar mengungguli kategori utama iaitu Top Top MeleTOP. Tahniah diucapkan kepada para pemenang!

Bertemakan ‘Yang Lit, Yang Legend’, anugerah ini juga menyaksikan pelbagai persembahan yang cukup memukau daripada barisan selebriti terkemuka tanah air. Sungguh bertenaga persembahan masing-masing. Rata-rata para peminat tidak sabar menunggu persembahan oleh kumpulan Ruffedge yang membawa lagu nostalgia dan legend seperti Bila Rindu, Lemas dan banyak lagi.

Selain itu, para selebriti yang hadir juga tampil dengan busana yang cukup cantik, bergaya dan memukau. Tidak jemu mata memandang busana mereka. Ayuh kita lihat #OOTD 8 selebriti berhijab yang cukup cantik dan ayu ini.

01 – Nabila Razali

IKLAN

02 – Wany Hasrita

03 – Siti Nordiana

A post shared by MeleTOP (@meletop) on

04 – Syatilla Melvin

IKLAN

05 – Neelofa

06 – Amira Othman

A post shared by #mimpiindah (@amiraaothman) on

IKLAN

07 – Ziana Zain

A post shared by ZianaZain (@iamzianazain) on

08 – Farah Fauzana

A post shared by FARA FAUZANA (@therealfafau) on

 

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI