Tiada yang menggembirakan bagi seorang anak apabila dapat membahagiakan kedua orang tuanya. Bagi pemilik jenama dan butik pakaian muslimah, Leeyanarahman, Nur Liyana Abdul Rahman atau lebih dikenali dengan Yaana Lee, dia berasa sangat berpuas hati kerana hasrat untuk menghadiahkan kedua ibu bapanya dengan kereta baru akhirnya menjadi kenyataan.

Berikut perkongsian Yaana.lee di laman Instagramnya. Moga kita juga berpeluang berbuat demikian untuk membahagiakan kedua ibu bapa selagi mereka masih ada.

ALHAMDULILLAH, SURPRISE Ramadhan untuk mak ayah
Dari Oct tahun lepas booking pre order kereta ni, minggu lepas baru dapat. Syukur Alhamdulillah. Kami dapat kebenaran rentas negeri tapi sehari je.

IKLAN

Malam ni terus balik kl. Walaupon kadang2 mak ayah kita `menolak’ tak mahu duit kita, tak mahu hadiah dari kita, namun rebutlah peluang tetap beri walaupun nilainya sedikit kerana dari situlah Allah lorongkan keberkatan dalam kehidupan kita dan dlm setiap rezeki kita.

IKLAN

Doakan semoga mak ayah kami panjang umur dan dapat terus berdoa untuk anak2 , sebab doa ibu bapa tiada hijab disisi Allah and sangat mustajab.
Thankyou untuk semua yang membantu menjayakan surprise ni . Tq suami , tq adik beradiks . I love you.

IKLAN

HIJABISTA: Rasulullah SAW menyatakan dengan jelas kelebihan yang diperoleh anak yang mampu berbakti kepada kedua-dua orang tuanya. Ibnu ‘Umar pernah bertanya kepada Rasulullah SAW: “Apakah perbuatan yang disukai oleh Allah? Baginda bersabda yang bermaksud: “Solat pada waktunya.” Ditanya lagi: “Kemudian apa?” Baginda menjawab: “Berbakti kepada kedua-dua ibu bapa.” Kemudian ditanya lagi: “Kemudian apa?” Jawab Baginda: “Berjihad pada jalan Allah.” (Hadis Riwayat al-Bukhari dan Muslim)

Sumber kredit: Instagram yaana.lee

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI