Bolehkah warna meramalkan masa depan? Selepas banyak ketidakpastian pada 2020 dan 2021, ramai yang mencari tanda-tanda cahaya warna baharu.

Warna Pantone Tahun 2022 ialah warna baharu, Very Peri, menurut Leatrice Eiseman, pengarah eksekutif Institut Warna Pantone, menerima ketidakpastian dan berhati-hati. “Ia adalah warna yang benar-benar meletakkan masa depan di hadapan dalam cahaya baharu,” Kami rasa ini adalah warna yang sempurna untuk menyampaikan perasaan itu tentang masa depan.”

Menurut Pantone, warna itu adalah tentang memaparkan keyakinan yang riang dan rasa ingin tahu yang menghidupkan semangat kreatif dan inspirasi. “Very Peri membantu anda menerima landskap kemungkinan yang diubah ini, membuka anda kepada visi baharu. Ia adalah yang pertama untuk Pantone mencipta warna baharu yang merangkumi kualiti biru, namun pada masa yang sama mempunyai rona merah ungu.

Untuk info gaya hidup, kerohanian, tip kecantikan dan kesihatan terkini. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Hijabista. Klik di sini.

Warna transformasi global

“Warna Pantone Tahun Ini mencerminkan apa yang berlaku dalam budaya global kita, Laurie Pressman, Naib Presiden Institut Warna Pantone, berkata bahawa ini mencerminkan inovasi dan transformasi global yang berlaku.

“Memandangkan masyarakat terus mengiktiraf warna sebagai bentuk komunikasi yang kritikal dan cara untuk meluahkan dan mempengaruhi idea dan emosi serta melibatkan diri dan berhubung, kerumitan warna biru yang diselitkan ungu merah baharu ini menyerlahkan kemungkinan luas yang ada di hadapan kita,” ujar Laurie.

IKLAN

Warna periwinkle baharu adalah hasil daripada penyelidikan dan ramalan arah aliran hampir setahun daripada Institut Warna Pantone, yang mula melihat arah aliran warna pada penghujung musim bunga. Selama 23 tahun, Warna Tahun Ini Pantone telah mempengaruhi pembangunan produk dan keputusan pembelian dalam pelbagai industri, termasuk fesyen.

Very Peri ialah warna yang memberi inspirasi, bersifat motivasi dan boleh memberikan anda keyakinan untuk mencapai lebih dalam, menyelaraskan matlamat dengan emosi anda. Itulah tenaga yang kita perlukan untuk mencipta dan menghidupkan impian kita pada tahun 2022. Secara keseluruhannya, Very Peri akan menjadi warna yang memberi anda dorongan untuk menarik tenaga dan kehidupan yang anda inginkan, terutamanya dalam aspek romantis. Warna Tahun Ini Pantone Sebenarnya Boleh Membantu Anda Menzahirkan Matlamat Anda pada 2022

IKLAN

Inspirasi gaya padanan warna Veri Peri

Dari sudut pandangan astrologi, tahun hadapan 2022 sudah menjanjikan cinta yang radikal. Oleh itu, Very Peri adalah warna yang bagus untuk dipakai pada tahun 2022. Jom lihat gaya fesyen inspirasi warna 2022 mungkin permula hari yang membahagiakan anda.

Lapisan warna yang sama

Padanan warna natural

IKLAN

Gayakan dengan aksesori warna veri peri

 

Solekan berani si ‘veri peri’

Hijabista menghasilkan Majalah Hijabista Edisi Jawi menampilkan Nur Fazura sebagai penghias wajah hadapan. Menariknya, dengan setiap pembelian para pembeli akan menerima dua helai tudung istimewa.

Majalah ini boleh dibeli di laman Shopee Karangkraf Mall Official Store dengan harga RM29.90 sahaja. Berbaloi-baloi, beli majalah dapat pula dua tudung istimewa. Boleh dibeli di sini: Shoppe 

 

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI