Tanyalah mana-mana wanita di dunia ini, pastinya mereka mempunyai naluri untuk kelihatan cantik walaupun sedikit.Sebenarnya, tak susah pun untuk kelihatan cantik ini kerana yang penting kita haruslah bermula dengan mendapatkan kulit yang bersih dan sihat dahulu.

Bagi yang belum tahu, sebenarnya ada satu teknik mencuci muka yang mampu memberikan kesan yang halus dan mulus pada kulit iaitu 60-second rule. Seorang gadis iaitu Maisarah Mahmud telah berkongsikan keajaibannya selepas mengamalkannya. Mari kita lihat!

Rasa perbezaannya tidak seperti biasa…

Teknik 60-Second Rule Hijabi Ini Sarankan Kalau Nak Kulit Wajah Bersih Berseri. Blackhead Pun Hilang!

IKLAN

Teknik 60-Second Rule Hijabi Ini Sarankan Kalau Nak Kulit Wajah Bersih Berseri. Blackhead Pun Hilang! Teknik 60-Second Rule Hijabi Ini Sarankan Kalau Nak Kulit Wajah Bersih Berseri. Blackhead Pun Hilang! Teknik 60-Second Rule Hijabi Ini Sarankan Kalau Nak Kulit Wajah Bersih Berseri. Blackhead Pun Hilang!Tengok reaksi kulit anda dulu apabila mencuba suatu teknik baru agar tiada iritasi berlaku.

Teknik 60-Second Rule Hijabi Ini Sarankan Kalau Nak Kulit Wajah Bersih Berseri. Blackhead Pun Hilang!Teknik 60-Second Rule Hijabi Ini Sarankan Kalau Nak Kulit Wajah Bersih Berseri. Blackhead Pun Hilang!

IKLAN

Teknik 60-Second Rule Hijabi Ini Sarankan Kalau Nak Kulit Wajah Bersih Berseri. Blackhead Pun Hilang!

IKLAN

Kalau hijabi mahukan pembersihan muka yang lebih mendalam, cubalah teknik ini. Pastinya wajah akan terasa lebih bersih dan segala kotoran juga akan keluar dari kulit wajah.

kredit: twitter @MaisarahMahmud