Selebriti media sosial, Atierah Zulfatie atau lebih dikenali sebagai Beby Tora Tora berkongsi mengenai dirinya yang sedang cuba mengubah penampilannya ke arah yang lebih baik pada waktu ini.

Luahnya, dulu memang terasa panas apabila bertutup litup tapi selepas kahwin dia mula mencubanya kerana mahu mengejar syurga Allah.

View this post on Instagram

tira ni jarang kawan dngn influencer ..sbb tira mmg ramai dh kwan2 baik tira dri skolah and dri kolej .mmg akrab walupun tira dh kahwin ,masing2 masih berhubung ..sbb tira suka kcilkan amount kwan ..orang slalu kata better kcilkan amount kwan2 supaya kita tak kecewa nnti ya ..nak rapat sngat pun tak boleh klau tak kenal betul2 …tapi dngn @aisyahhijanah ni mmg tira syang dia .first time jumpa dia mmg ramah ..and dia slalu nasihat tira ke arah kebaikan ..bila tngok dia pakai apa ,smua tira nak pakai juga 😆and tira mmg anggap dia kwan baik tira tapi taktau la knpaa ..tira mudah slesa dngn dia ,jenis tak kekok bila duduk dngn @aisyahhijanah …dia mmg mmpengaruhi orang lain untuk jdi baik mcm dia ,sbb tu tira suka dngn dia and syang dia ..trima kasih @aisyahhijanah masak sdap2 tdi .. smoga kita brsahabat smpai bila2 ..truskan mnjadi contoh untuk anak2 remaja skrang ya 💕💕

A post shared by atierah zulfatie (@beby_toratora) on

IKLAN

dulu aku tak tutup aurat spenuhnya pun aku brtudung ja mcm biasa …stocking and handsock tak prnah pakai …wlaupun aku tau stocking and handsock tu sbenarnya wajib untuk ttup aurat spenuhnya,aku ttap takmau pakai .. …aku ttap rasa aku dh pakai tdung tu kira okey la kan huhuu …bila pakai rasa stress and rimas ,dngn panasnya lagi …tapi bila tngok kwan2 pakai okey slesa la pulak …then lepas kahwin ,aku pun mula brjinak2 pakai tudung labuh smua ..pakai stoking and handsock sbb aku nak jdi isteri solehah ..

IKLAN

aku nak bljar mcmna cara nak jdi isteri yang baik,yang Allah redha …perempuan ni snang masuk syurga ,tapi snang juga masuk neraka 😊jdi pelan2 kita buat INSYA ALLAH kita boleh ..nanti lama2 nak tnggai benda tu mesti kita rasa tak slesa dh kan ? tirah doakn smua yang baca status ni diberikan hidayah untuk menutup aurat dngn smpurna dn doakan juga tira smoga istiqamah ☺️ nak istiqamah tu susah tapi brgantung pada diri sndiri juga 💕❤️ tira pun tak baik mana,bnyak khilaf ,tapi kita cuba ya prbaiki diri kita dari hari ke hari ❤️tira syang smua

IKLAN

View this post on Instagram

dulu aku tak tutup aurat spenuhnya pun aku brtudung ja mcm biasa …stocking and handsock tak prnah pakai …wlaupun aku tau stocking and handsock tu sbenarnya wajib untuk ttup aurat spenuhnya,aku ttap takmau pakai .. …aku ttap rasa aku dh pakai tdung tu kira okey la kan huhuu …bila pakai rasa stress and rimas ,dngn panasnya lagi …tapi bila tngok kwan2 pakai okey slesa la pulak …then lepas kahwin ,aku pun mula brjinak2 pakai tudung labuh smua ..pakai stoking and handsock sbb aku nak jdi isteri solehah ..aku nak bljar mcmna cara nak jdi isteri yang baik,yang Allah redha …perempuan ni snang masuk syurga ,tapi snang juga masuk neraka 😊jdi pelan2 kita buat INSYA ALLAH kita boleh ..nanti lama2 nak tnggai benda tu mesti kita rasa tak slesa dh kan ? tirah doakn smua yang baca status ni diberikan hidayah untuk menutup aurat dngn smpurna dn doakan juga tira smoga istiqamah ☺️ nak istiqamah tu susah tapi brgantung pada diri sndiri juga 💕❤️ tira pun tak baik mana,bnyak khilaf ,tapi kita cuba ya prbaiki diri kita dari hari ke hari ❤️tira syang smua btw ramai sunguh tanya baju ni beli mana ..ni baju kaftan tau ..tira beli dkat @zaffy_plussize ..sngat slesa,labuh and bsar ,pastu sngat mudah dibawa solat ..gemuk2 pun bole brgaya tau awakk 🤪

A post shared by atierah zulfatie (@beby_toratora) on

Alhamdulillah, bila niat kita baik kerana Allah pasti akan dipermudahkan. Buat gadis di luar sana yang juga sedang dalam proses untuk berubah, janganlah mengalah kerana segala usahamu pasti dihitung oleh Tuhan dan menjadi tiket untuk ke syurga kelak.