Rasa tak yakin dengan diri sendiri? Tak cantik? Ah, abaikan saja semua itu! Sememangnya tidak mustahil untuk anda tampil jelita lagi yakin dan mampu menawan hati semua bak seekor kucing apabila anda bergaya dengan koleksi terhangat ini.

Koleksi terhangat yang mana satu? Semestinya Koleksi WonderDewi Catz dari WonderLab yang sedang hangat diperkatakan sekarang dan digemari oleh kebanyakan pempengaruh media sosial. Memang rugilah kalau tak milikinya!

Bagi Siti Jamil, dia sangat menyukai Koleksi WonderDewi Catz kerana ia menyerlahkan banyak sisi kucing dalam dirinya.

Barang makeup dia semua i puas hati. O2 cushion bila pakai, tak bercapuk & kulit rasa lembap je

-@ctjamil92

Ohweenaaa pula begitu menyukai WonderDewi Eyeshadow Palette kerana warnanya yang mudah diadun dan diaplikasikan di kelopak mata.

IKLAN

“Palet pembayang mata tahan lama. Saya sangat menyukainya kerana senang diaplikasikan dan diadun. Ia mudah dibawa dan anda boleh memilih tona natural yang menarik dan tona hangat untuk dipakai”

-@ohweenaaa

Selain itu, doktor gigi cantik, Dr. Dira memilih untuk mengenakan solekan menggunakan Koleksi WonderDewi Catz kerana ia sesuai buat penampilan hariannya dan mudah diaplikasikan hanya dengan menggunakan jari sahaja.

Suka betul travel size friendly makeup ni. Senang nak touch up anywhere anytime!”

IKLAN

-@dyradyre

 

Seorang lagi pempengaruh media sosial, Izaireenn begitu teruja mengenakan rangkaian produk ini kerana boleh membuat pelbagai jenis stail solekan termasuklah solekan natural bak kucing.

“Boleh buat banyak style contohnya macam natural Cat’ look! I paling suka WonderDewi Eyeshadow Palette. Ada earth and warm tones. Sangat pigmented and senang nak blend!”

IKLAN

-@izaireenn_

Tidak syak lagi sememangnya rangkaian Koleksi WonderDewi Catz ini menjadi produk yang wajib dimiliki oleh anda yang mahu tampil lebih yakin dan cantik dengan diri sendiri.

Tambah menarik lagi, anda boleh dapatkan rangkaian produk ini dengan RM50 sahaja. Ya, anda tidak salah baca. RM50 sahaja sebulan! Langgani terus WonderDewi Flexi GOOODPLAN™️ untuk menyerlahkan sisi kucing dalam diri anda dengan produk-produk hebat seperti WonderDewi Eyeshadow Palette, WonderDewi 0₂ Cushion, WonderDewi Eyebrow Pen dan WonderDewi Eyeliner.

Terus saja ke wonderlab.com.my untuk mulakan langganan anda. Jika bukan sekarang, anda tidak akan tahu bila lagi boleh dapat peluang berbaloi seperti ini.

Pedulikan hal lain, sisi comel dan menggoda bak kucing dalam diri anda pasti akan terserlah dengan Koleksi WonderDewi Catz! Kunjungilah segera laman Facebook Wonderlab dan Instagram WonderLab untuk mengetahui lebih banyak lagi maklumat menarik mengenainya.

 

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI