Pelakon dan pengacara popular, Neelofa sering jadi perhatian netizen. Malah kadang kala dia juga turut menjadi mangsa kecaman netizen kerana penampilannya dalam berfesyen yang kadang kala out of box. Namun baru-baru ini dia yang sedang mengerjakan ibadah umrah bersama keluarganya dan penampilannya yang mengenakan niqab jadi perhatian dan turut dapat pujian netizen.

Walaupun gambar di muat turun tanpa caption, namun dapat menggambarkan betapa seronok dan bahagianya pengacara Meletop ini yang sedang mengerjakan ibadah di rumah Allah ini.

 

View this post on Instagram

 

ūüĖ§

A post shared by Noor Neelofa Mohd Noor (@neelofa) on

Malah netizen juga turut memuji penampilan Neelofa yang disifatkan sangat cantik dan charming dalam busana berkenaan yang sangat menutup aurat.

Penampilannya sangat berbeza dann lain dari kebiasaan yang hanya melihat pelakon Suri Hati Mr. Pilot ini sering mengenakan turban dalam apa jua majlis dihadiri.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Noor Neelofa Mohd Noor (@neelofa) on

You’re so beautiful

ihsan5410 @lofa.redland yo la tu beautiful, yes beautiful dress 

aziznoorazah Charming & Beautiful Hjh.Neelofa 

sazrinazai MasyAllah u r so beautiful @neelofa   

puteribal.qis¬†You’re so beautiful¬†

farhana605__ Sis cntik pkai mcm ni dn sememangnye sis sngt cntik..

Jadi inspirasi wanita

lofa.redland The other side of neelofa. Love to see in this look too. Keep inspiring more women out there 

ticerwae¬†Belum pernah lihat Lofa secantik ini.You are so so beautiful dear……

Lebih cantik tutup macam ni

junngasri Mudah2an tutup trus blik Malaysia nanti 

beyybella Kan lebih cantik tutup macam ni 

iamniesaahmad Semoga terus cmnie sampai ble².

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Noor Neelofa Mohd Noor (@neelofa) on

Berdoa bertemu jodoh sesuai 2019

rokiah_amir Nelofa berdoa untuk jodohnya byk2 sikit ye Nelofa, mohon tahun 2019 Nelofa bertemu jodoh yang sesuai, terbaik buatmu, Amin

Moga kekal istiqomah & urusan dipermudahkan

nisanisa9670¬†Selama nya seperti ini kak neelofaa,,,semoga kuat dalam Istiqomah…¬†

azamakma70 Moga kekal istiqomah amin 

ctzahara¬†Sis neelofa sgt cntik…lg cntik klau begini…smoga dpt istiqamah ūüėć smoga sgala urusan dipermudhkn¬†

ustazadam_ Moga terus istiqamah

Cantik macam bidadari syurga

mazieyanayusof Masyaallah tabarakallah, macam bidadari syurga. 

addastore Masyallahh bidadari 

aishah_aisyah_9930 Cantik nya kak seperti bidadari syurga

KREDIT FOTO: INSTAGRAM NEELOFA

Tinggalkan Komen