Semasa memberikan persembahan separuh masa di Super Bowl 2023, Rihanna berehat sebentar untuk merias wajahnya, menggunakan jenama sendiri. Mogul kecantikan Fenty, di tengah-tengah set 13 minit yang luar biasa. Dia bukan sahaja sebagai ahli muzik, tetapi sebagai ahli perniagaan dan usahawan yang berjaya.

Solekan Segar & Tak ‘Cakey’, Rupanya 2 Benda Ni Yang Rihanna Pakai Di Persembahan Super Bowl

Produk yang dimaksudkan, dipanggil Fenty Beauty Invisimatte Setting + Blotting Powder, adalah penting untuk sesiapa sahaja yang ingin menyerap kilauan. Hebat untuk tetapan harian, digunakan semasa pertunjukan separuh masa yang melelahkan di televisyen di tengah padang sambil mengumumkan kehamilan kedua anda pada masa yang sama.

“Saya memerlukan serbuk yang tidak akan kelihatan seperti solekan merekah pada kulit, menghilangkan minyak dan menjadi kabur,” kata juru solek artis solek Rihanna, Priscilla Ono. Yang ini khususnya adalah kegemaran peribadi kerana kemasannya yang sempurna. “Ia seperti penapis tanpa sebarang penapis sebenar.” kongsinya.

ARTIKEL BERKAITAN: Gaya Solekan Rihanna Sepantas 10 Minit, Inspirasi Solekan Percutian Hijabi Kaki Travel.

Koleksi terbaharru sempena Super Bowl

Solekan Segar & Tak ‘Cakey’, Rupanya 2 Benda Ni Yang Rihanna Pakai Di Persembahan Super Bowl

Tingkatkan kecantikan anda ke peringkat seterusnya di dalam dan di luar padang dengan koleksi Fenty Beauty yang sangat terhad ini untuk memperingati Pertunjukan Separuh Masa Super Bowl Muzik Apple di Super Bowl LVII yang dibintangi oleh Rihanna pada 12 Februari 2023, di Glendale, Arizona. Jenama yang mengubah permainan kecantikan itu membawa keperluan kecantikannya ke Super Bowl LVII, warna baharu dan aksesori permainan terbaik.

IKLAN

GLOSS BOMB UNIVERSAL LIP LUMINIZER IN RIRI

Solekan Segar & Tak ‘Cakey’, Rupanya 2 Benda Ni Yang Rihanna Pakai Di Persembahan Super Bowl

Gloss Bomb Fenty Beauty ialah pengilat bibir yang paling laris dan sentuhan penamat yang penting dengan kilauan sengit yang terasa secantik rupa. Gloss Bomb edisi hiper-terhad ini didatangkan dalam warna baharu, dicipta oleh Rihanna dan didatangkan dalam pembungkusan NFL eksklusif. Warna baharu, Riri, nude ungu muda berkilauan, Rihanna mempunyai bibir yang bersinar di Pertunjukan Separuh Masa Super Bowl. Satu sapuan tongkat XXL menjadikan bibir kelihatan lebih penuh serta-merta dan rasa dipelihara dengan formula tidak melekit yang dibungkus dengan mentega shea dan bau pic-vanila yang tidak dapat dilawan.

EKSKLUSIF BEG STADIUM PASUKAN NFL X FENTY 

IKLAN

Temui beg Stadium NFL x Team Fenty eksklusif, dicipta untuk Super Bowl LVII. Simpan semua keperluan Fenty Beauty anda dalam beg edisi terhad yang diluluskan stadium ini, untuk dibawa bersama anda, di dalam dan di luar padang.

Solekan Segar & Tak ‘Cakey’, Rupanya 2 Benda Ni Yang Rihanna Pakai Di Persembahan Super Bowl

Sesuai untuk permainan besar dengan jenis matte baharu. Fenty Beauty menambah sentuhan Fenty pada kategori gincu cecair dengan formula perubahan permainan ini yang membuatkan bibir terasa mewah dan selesa. Baru! Gincu Cecair Fenty Icon Velvet menawarkan tekstur berkrim yang mewah dengan hasil warna yang kaya dan pemakaian yang selesa. Formulanya memberikan tekstur yang sangat licin yang mengekalkan garis-garis halus dan bibir kering. Dengan hanya satu sapuan aplikator doe-foot yang tepat, bibir akan menikmati liputan penuh yang kaya dengan kemasan baldu-matte yang ringan dan tahan lama.

Solekan Segar & Tak ‘Cakey’, Rupanya 2 Benda Ni Yang Rihanna Pakai Di Persembahan Super Bowl

IKLAN

Paling penting, untuk prapermainan sebelum pertunjukan besar, Fenty Beauty memperkenalkan inovasi bibir terbaharunya lebih awal supaya semua orang boleh memiliki bibir ikonik untuk hari permainan. Untuk memperingati detik ini, Gincu Cecair Fenty Icon Velvet di Riri – neutral lembayung mawar yang menyanjung universal– akan tersedia untuk masa yang terhad dalam pembungkusan khas yang menampilkan logo bola sepak holografik pada penutupnya.

ARTIKEL BERKAITAN: Hanya Dengan 3 Kunci Utama, Rutin Penjagaan Kulit Wajah Rihanna Yang Ringkas Tetapi Berkesan

Solekan Segar & Tak ‘Cakey’, Rupanya 2 Benda Ni Yang Rihanna Pakai Di Persembahan Super Bowl

Mendahului perlawanan besar itu, jenama solek Rihanna meraikan persembahan Super Bowlnya dengan koleksi Game Day Essentials yang diinspirasikan oleh bola sepak yang menampilkan barangan daripada Fenty Beauty dan Fenty Skin. Pelancaran ini termasuk produk bertema comel seperti span solek bola sepak dan rantai kunci lip gloss Super Bowl. Semasa persembahan itu, Rihanna turut memakai pelbagai produk daripada jenamanya sendiri, termasuk Gincu Cecair Fenty Icon Velvet di bawah naungan “The MVP” dan Pro Filt’r Soft Matte Longwear Foundation. Lihat gelagat bos Rihanna di Super Bowl dan teruskan membaca untuk mengetahui tempat anda boleh membeli daripada jenama itu sendiri.

+++Untuk info gaya hidup, kerohanian, tip kecantikan dan kesihatan terkini. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Hijabista. Klik di sini.

https://youtu.be/qJcrk3LO1FI

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI