Ketika menjalani norma baharu, hampir anda terlupa dengan alat solek yang tersimpan lama. Kekok untuk berhias? Ya itu mungkin jawapan sesentengah individu yang tak endahkan solekan apabila separuh muka ditutup dengan pelitup muka.

Musim percutian tiba! Tak mungkin gambar kenangan swafoto anda menjadi pucat lesi dek kerana tiada secalit solekan di wajah. Buntu memulakannya? Tak perlu lagi, inspirasi solekan musin percutian dari Rihanna mungkin membangkitkan semula perasaan anda ingin bersolek.

Tutorial ringkas bersama rangkaian produk yang dicadangkan boleh jadi rujukan anda. Muat naik gambar swafoto di laman sosial barulah orang tak kata gambar throwback!

Gaya Solekan Rihanna Sepantas 10 Minit, Inspirasi Solekan Percutian Hijabi Kaki Travel.

“Pembayang mata adalah paling menyeronokkan, ia mudah saya bermain warna dan mencipta rupa!” – Rihanna

IKLAN

Bomb Posse Mega Mix & Match Eyeshadow Palette

Palet pembayang mata yang didapati dalam saiz mega edisi terhad yang menampilkan 12 warna nude yang direka semula. Palet serba boleh ini membolehkan anda bermain dengan pelbagai penampilan dari halus setiap hari hingga glam yang menonjol untuk semua warna kulit. Bomb Posse dikemas dengan kemasan matte, berkilau dan logam yang dipenuhi dengan warna yang kaya dan tekstur halus.

Diamond Bomb Triple Drip All-Over Diamond Veil Palette

“Anda tidak akan cukup dengan kilauan diamonds” – Rihanna

Gaya Solekan Rihanna Sepantas 10 Minit, Inspirasi Solekan Percutian Hijabi Kaki Travel.

Naikkan kilauan anda ke tahap seterusnya dengan Diamond Bomb All-Over Diamond Veil Fenty Beauty, kini tersedia dalam palet hadiah. Diamond Bomb Triple Drip membolehkan anda menikmati tiga warna ‘nude’ Gloss Bomb yang paling digemari, diimaginasikan semula menjadi tiga warna penyerlah universal untuk kemasan serba glitz-tanpa pasir yang kelihatan luar biasa pada semua warna kulit. Palet trio ini dilengkapi dengan kilauan 3D untuk wajah, mata, dan badan anda yang dilapisi kristal dan mempunyai serbuk unik seperti jeli yang, sejuk pada sentuhan dan meleleh ke kulit.

IKLAN

Gloss Bomb Heat Universal Lip Luminzer + Plumper In 3

Gaya Solekan Rihanna Sepantas 10 Minit, Inspirasi Solekan Percutian Hijabi Kaki Travel.

“Ini untuk anda yang menyukai Gloss Bomb dan mahukan penampilan seksi dan bibir penuh. Ia sangat licin dengan kilauan rupa basah yang luar biasa. Saya memakai ini sahaja dan juga dengan lipstik atau pelapik bibir. Anda pasti merasakan sensasi yang tidak dapat mencukupi. ” – Rihanna

Tingkatkan kehangatan dengan tiga warna baharu pencerah bibir bebas kilauan yang digemari dan hibrid gebu yang memberikan bibir yang mungil serta-merta. Gloss Bomb Heat memberi bibir sedikit warna (tidak berkilau) ditambah sensasi lembut dan pemanasan yang lembut sehingga bibir terasa lembut dan kelihatan cantik. Plump Job Complex yang inovatif mengandungi campuran bahan termasuk minyak akar halia dan ekstrak buah capsicum. Keadaan shea butter yang kaya sementara penampilan bersinar basah memaksimumkan jumlah yang dapat dilihat.

Flyliner Longwear Liquid Eyeliner In Big Truffle

Gaya Solekan Rihanna Sepantas 10 Minit, Inspirasi Solekan Percutian Hijabi Kaki Travel.

IKLAN

Nikmati eyeliner cair tahan air ini dalam naungan coklat satin, In Big Truffle. Hujung lentur Flyliner yang inovatif dan bentuk segitiga yang mudah dicengkam menawarkan lapisan tanpa had yang tahan lama, memberikan semua yang anda mahukan dalam pelapik. Menyampaikan intensiti warna yang tajam dari cairan ditambah dengan gel yang melekat, Flyliner mengenai drama pembukaan mata, mengurangkan tekanan. Tidak perlu menyeret, melangkau atau menjejaki semula langkah anda. Rihanna bahkan menyempurnakan titik ketepatan Flyliner dengan mempertimbangkan semua bentuk mata, dengan hujung yang lebih panjang dan fleksibel yang direka untuk fleksibiliti maksimum untuk membuat garis halus, gerakan tebal dan semua yang ada di antaranya.

Bulan ini, Hijabista menghasilkan Majalah Hijabista Edisi Jawi menampilkan Nur Fazura sebagai penghias wajah hadapan. Menariknya, dengan setiap pembelian para pembeli akan menerima dua helai tudung istimewa.

Majalah ini boleh dibeli di laman Shopee Karangkraf Mall Official Store dengan harga RM29.90 sahaja. Berbaloi-baloi, beli majalah dapat pula dua tudung istimewa. Boleh dibeli di sini: Shoppe .

Gaya Solekan Rihanna Sepantas 10 Minit, Inspirasi Solekan Percutian Hijabi Kaki Travel.