Penyanyi terkenal Rihana berkongsi rutin kecantikannya agar tetap berseri. Mempunyai rangkaian alat solek yang menjadi kegilaan ramai, Rihana tidak berhenti disitu sahaja. Pengalaman ketika kuaratin mengilhamkan beliau mengeluarkan rangkaian produk kecantikan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Rihanna telah melancarkan barisan penjagaan kulit barunya Fenty Skin, yang tersedia sejak 31 Julai. Rihanna ingin membuktikan bahawa anda boleh melakukan lebih banyak kebaikan dengan lebih sedikit barangan kecantikan, sekurang-kurangnya berkaitan dengan penjagaan kulit, dengan hanya tiga produk. Oleh itu, mari kita lihat apakah penjagaan kulit untuknya.

Kulit yang sangat bersih

IKLAN

RiRi telah lama dipuji kerana warna kulitnya yang jelas. Penyelesaian cepatnya untuk kulit yang bercahaya menjauhi alkohol dan minum banyak air kerana alkohol mengeringkan kulit. Juga, dia tidak memakai banyak alat solek dan tidak terdedah kepada racun persekitaran.

Penjagaan kulit adalah kuncinya

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

IKLAN

Rihanna telah mengalami masalah kulit wajah ketika kuarantin, kulitnya mengalami sedikit perubahan. Jadi untuk melawan jerawat, dia harus konsisten dalam rutin penjagaan kulitnya setiap hari dan mencatat bagaimana wajahnya bertambah baik sepanjang kuarantin.

Rutin penjagaan kulit semula jadi

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Bagaimanapun, dia menyokong kecantikan yang mampan. Jadi, dia tidak menggunakan produk di pasaran yang akan menambahkan bahan pengawet yang menjadikan produk lebih lama, dia merasakan jenama super hijau yang menggunakan sebatian yang dihasilkan oleh alga.

IKLAN

Makanan yang sangat bersih

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Rihanna tahu bahawa untuk membina kulit yang sihat, anda harus mengikuti diet yang bersih, dengan jus hijau, banyak minum air, pelindung matahari di mana sahaja dia pergi, dan menjauhi karbohidrat dan racun yang halus.

Pasti ramai peminat di Malaysia selebriti terkenal antarabangsa ini tidak sabar menanti rangkaian kecantikan fenty skin dipasarkan di Malaysia.

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI