Rupa paras berseri, putih cerah bak selebriti. Memahami keinginan gadis hijabi moden yang inginkan kulit cerah dan sekata, pakar serum terkemuka, Dermistry+ memperkenalkan Ultra Illuminating Concentrate Brightening Booster Serum. Sis nak tahu rahsianya?

Impian mencerahkan kulit sebenarnya boleh dicapai dengan serum yang tepat. Dengan dos kepekatan yang betul dan amalan konsisten, sis boleh menikmati kulit sihat dengan selamat. Setiap produk Dermistry+ juga dihasilkan oleh pasukan penyelidikan dan pembangunan (R&D) terbaik, malah menepati standard farmaseutikal kecantikan.

Dermistry+ Ultra Illuminating Concentrate Brightening Booster Serum merupakan pilihan yang selamat dan dipercayai untuk kulit yang lebih sihat bermaya. Berasaskan sains dan teknologi moden, serum ini diperkaya dengan bahan-bahan penting yang terbukti efektif untuk mencerahkan wajah!

Jadi, apakah rahsia sains di sebalik keserian kulit yang menakjubkan ini? Dermistry+ Ultra Illuminating Concentrate Brightening Booster Serum memadukan teknologi terkini dengan bahan-bahan aktif seperti 0.1% Retinol untuk memperbaiki kulit kusam dan kasar, 5% Niacinamide untuk menghilangkan tanda jerawat dan bintik gelap, serta 5% Vitamin C untuk mencerahkan dan menyekatakan warna kulit.

Serum Dermistry+

 

TEKNOLOGI

Ketahui rahsia kejelitaan kulit dengan merungkai dua bahan utama iaitu Vitamin A (Retinol) dan Vitamin C yang menjadikan Dermistry+ Ultra Illuminating Concentrate Brightening Booster Serum pilihan terbaik untuk mengatasi tanda-tanda penuaan serta memberikan kesan kulit yang segar.

Pasukan penyelidik Rohto telah merumus serum ini secara teliti, menyeimbangkan kepekatan bahan aktif Vitamin A (Retinol) dan Vitamin C dalam satu. Gabungan sinergi kedua-dua bahan ini tidak hanya memberikan impian kulit cerah bercahaya, tetapi juga mengatasi masalah penuaan dengan mantap.

Kandungan serum:

 

1. 0.1% Retinol – Memperbaiki Kulit Kusam & Kasar
Memperbaharui sel kulit untuk melahirkan tona yang lebih berseri-seri.

IKLAN

2. 5% Niacinamide – Menghilangkan Kesan Jerawat & Bintik Gelap
Bahan pencerah yang sangat berkesan untuk menghilangkan bintik gelap dan kesan jerawat bagi mendapatkan tona kulit yang lebih sekata.

3. 5% Vitamin C – Mencerahkan & Menyekatakan Tona Kulit
Antioksidan yang meresap jauh kedalam kulit, memberikan kilauan dan meningkatkan kecerahan semula jadi.

4. Bebas daripada derivatif haiwan, alkohol, paraben, pewarna, pewangi, minyak mineral, silikon, dan MIT. Produk ini sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.

 

Kebanyakan produk penjagaan kulit di pasaran mengandungi Vitamin C, tetapi tidak semuanya berkesan. Dermistry+ Ultra Illuminating Concentrate Brightening Booster Serum diperkaya kandungan 5% Vitamin C, sejenis antioksidan berkuasa untuk membantu mencerahkan kulit.

Untuk menguji keberkesanan Vitamin C dalam serum ini, anda boleh melakukan uji kaji ringkas menggunakan iodin. Titiskan serum ke dalam iodin dan saksikan perubahan ajaib ketika ia berubah menjadi jernih dalam beberapa saat.

 

IKLAN

Kecepatan perubahan ini menunjukkan kekuatan antioksidan yang tinggi dalam serum ini. Ini bukan sekadar serum, tetapi satu penyelidikan cermat ke dalam keajaiban sains untuk kulit anda!

Ramai pengguna telah mencuba sendiri Ultra Illuminating Concentrate Brightening Booster Serum dan menyaksikan perubahan dramatik dalam masa 14 hari. Bayangkan kulit makin sihat dan cerah!

 

 

IKLAN

 

Satu produk dengan kesan yang menakjubkan. Ia juga telah diuji secara klinikal berkesan:

• Kulit lebih cerah 87%
• Garis halus dan kedutan berkurangan 87%
• Mengurangkan kedutan crow’s feet secara efektif dalam 14 hari 7.76%

 

 

Tanpa bahan-bahan kimia yang merosakkan sel, Dermistry+ cukup disegani dalam menguruskan masalah kulit sukar dirawat. Sesuailah dengan nama Dermistry+ itu sendiri, yang bermaksud dermatology dan chemistry, atau ‘Pakar Serum’ kerana keberkesanannya.

Dermistry+ Concentrate Booster Serum kini boleh didapati di gedung farmasi Watson’s, selain melalui platform online seperti Lazada dan Shopee pada harga RM90. Layari platform Dermistry+ untuk pembelian sekarang!

Website: https://dermistry.com.my
Facebook: https://www.facebook.com/DermistryMY
Watsons: https://www.watsons.com.my/all-brands/b/155230/dermistry
Shopee: https://shopee.com.my/mymentholatum
Lazada: https://www.lazada.com.my/shop/my-mentholatum/?path=promotion-423130.htm&tab=promotion

#Dermistry
#DermistryMalaysia
#SerumExpert
#PreciseDosageBoosterSerum
#BoosterSerum

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI