Menjalani senaman harian tanpa muzik pasti membosankan, apatah lagi aktiviti riadah di lalui luar kawasan mahupun melapangkan masa di mana sahaja. Pasti menginginkan ‘ear bud’ teman terbaik di telinga anda apabila di luar mahupun ke gim.

Semua orang tahu faedah motivasi mendengar muzik semasa bersenam, tetapi fon kepala dan fon telinga tanpa wayar ini memenuhi semua reka bentuk dan keperluan ciri untuk menjadikannya sangat sesuai untuk mereka yang mempunyai gaya hidup aktif.

Seperti Tidak Pakai, Samsung Galaxy Buds2 Pro Paling Selesa Untuk Hijabi Yang Aktif

Sebagai contoh, semua fon telinga tanpa wayar terbaik dan fon kepala tanpa wayar terbaik berbunyi hebat, tetapi hanya sedikit yang mempunyai kesesuaian yang kuat di telinga anda sehingga anda boleh berlari, melompat, mencangkung dan melakukan aktiviti apa sahaja tanpa batas.

Namun dengan adanya produk terbaharu dari Samsung yang reka bentuknya tidak dapat disangkal lagi. Galaxy Buds 2 Pro kesan keseluruhannya lebih kecil, tepatnya 15%. Ini amat dihargai kerana memakai Galaxy Buds 2 Pro untuk jangka masa yang panjang berasa lebih selesa daripada mana-mana model sebelumnya.

Lebih kecil, tetapi sangat sesuai

Tiada masalah dengan fon telinga jatuh semasa senaman berat atau semasa berlari. Penarafan kalis air IPX7 memastikan sama ada hujan atau cerah, fon telinga anda akan kekal tidak terganggu.

Seperti Tidak Pakai, Samsung Galaxy Buds2 Pro Paling Selesa Untuk Hijabi Yang Aktif

Menariknya Samsung mengekalkan reka bentuk tanpa batang kerana hujung dalam telinga yang siram bukan sahaja memberikan rupa yang lebih diskret tetapi juga pengedap yang ketat. Fon telinga semacam hilang begitu sahaja di telinga anda. Pada pandangan pertama, seseorang yang melihat anda mungkin tidak menyedarinya.

Sentuhan Samsung yang anda jangkakan hadir di sini. Fon telinga diperbuat daripada plastik dengan panel sentuh pada kedua-dua penglihatan. Sarung ini mempunyai reka bentuk segi empat tepat Samsung dan pilihan warna baharu dengan kemasan matte kelihatan luar biasa.

ARTIKEL BERKAITAN: Pakej Hebat! Peranti Pintar Dengan Teknologi Terkini, Penuhi Gaya Hidup Hijabi

Panel sentuh berfungsi seperti yang anda jangkakan. Ia pantas mengambil pilin untuk main/jeda dan melangkau trek. Masih sensitif seperti yang dialami pada model terdahulu jadi anda pasti akan menghadapi ketukan tidak sengaja semasa melaraskan atau menanggalkan fon telinga.

IKLAN

Kualiti bunyi dan prestasi

Terdapat jangkaan yang tinggi untuk kualiti bunyi selepas Samsung mendedahkan bahawa Galaxy Buds 2 Pro menampilkan pembesar suara 2 hala sepaksi baharu dengan sokongan untuk Audio Hi-Fi 24 bit dan codec lancar Samsung baharu.

Seperti Tidak Pakai, Samsung Galaxy Buds2 Pro Paling Selesa Untuk Hijabi Yang Aktif

Amat kagum dengan betapa kuatnya fon telinga kecil ini pada volum maksimum tanpa sebarang herotan sambil mengekalkan kejelasan dan memberikan keamatan bass yang sangat baik. Julat pemacu bunyi baharu yang telah digunakan oleh Samsung untuk fon telinga ini adalah sangat baik, mungkin terlalu bagus kerana selalunya anda akan mengecilkan sedikit kelantangan.

Anda juga mempunyai banyak pilihan untuk menala audio mengikut keinginan anda menggunakan aplikasi Galaxy Wearable. Ia menyediakan pilihan EQ berbeza yang boleh digunakan untuk melaraskan profil bunyi, yang cukup seimbang di luar kotak, jadi ini bukan sesuatu yang kebanyakan pengguna akan sentuh.

Galaxy Buds 2 Pro telah membuatkan anda sangat teruja dengan kualiti dan kejelasan yang Samsung dapat ekstrak daripada fon telinga kecil ini. Pengalaman mendengar sangat mengasyikkan dan menyeronokkan, menjadikan fon telinga ini berbaloi dengan tanda harganya.

Pembatalan Bunyi Aktif

Pembatalan Bunyi Aktif (ANC) ialah lekapan kekal pada fon telinga Samsung dan Galaxy Buds 2 Pro juga tidak mengecewakan di sini. Ciri ANC Pintar, apabila didayakan dengan Pengesan Suara, bertukar dengan lancar antara ANC dan Mod Ambien apabila ia mengesan bahawa anda sedang bercakap dengan seseorang, supaya anda boleh meneruskan perbualan tanpa perlu mengeluarkan fon telinga.

IKLAN

Seperti Tidak Pakai, Samsung Galaxy Buds2 Pro Paling Selesa Untuk Hijabi Yang Aktif

Wow mungkin lebih kepada gimik! Tetapi terbukti salah kerana ciri ini berfungsi dengan sempurna. Dengan sendirinya, pembatalan bunyi adalah luar biasa.

Walaupun dalam tiub yang dibungkus, Pengesan Suara berfungsi seperti azimat. Mula bercakap dan ia merendahkan kelantangan secara automatik dan mendayakan Mod Ambien supaya anda boleh mendengar orang bercakap dengan anda. Sebaik sahaja berhenti, kelantangan kembali naik semula dan ANC mula menyekat walaupun bunyi yang paling kuat. Ciri ini berfungsi dengan baik dan menjadikannya sangat mudah untuk menjalankan perbualan tanpa perlu mengeluarkan fon telinga. Pembatalan bunyi yang tiada tandingan yang disediakan oleh Galaxy Buds 2 Pro sangat berbaloi.

Kualiti panggilan

Sungguh menggembirakan melihat Samsung membuat beberapa perubahan perkakasan untuk meningkatkan kualiti panggilan, kawasan di mana fon telinganya secara sejarah membuatkan anda mahukan lebih banyak lagi. Mikrofon yang lebih baik dan perisai angin yang lebih besar memastikan pengambilan suara yang jelas tanpa terlalu banyak bunyi latar belakang.

Seperti Tidak Pakai, Samsung Galaxy Buds2 Pro Paling Selesa Untuk Hijabi Yang Aktif

Model tahun lepas juga membawa penyelesaian pembelajaran mesin baharu yang secara aktif menyekat bunyi latar belakang untuk meningkatkan kualiti panggilan. Itu telah dikekalkan dan dipertingkatkan lagi untuk memastikan bahawa pengalaman panggilan tiada duanya, sekurang-kurangnya berbanding dengan fon telinga Samsung sendiri.

IKLAN

Memanfaatkan sepenuhnya ekosistem Samsung

Buat pertama kalinya, Auto Switch juga berfungsi dengan TV Samsung, jadi apabila anda menerima panggilan semasa Bud anda digandingkan ke TV, ia akan bertukar secara automatik ke telefon Galaxy anda supaya anda boleh bercakap dan bertukar kembali apabila selesai. . Ini adalah contoh terbaik untuk menggunakan produk untuk menambah nilai kepada ekosistem anda.

ARTIKEL BERKAITAN: Peranti Boleh Lipat Terbaik 2022 Di Pasaran, Ini Ciri-Ciri Hebat Yang Tiada Pada Telefon Konvensional Anda.

Penambahan SmartThings Find juga bagus. Ia membolehkan anda mencari fon telinga yang hilang atau hilang dengan menyerlahkan lokasi terakhir yang disambungkan. Ia juga menghalang anda daripada meninggalkan mereka secara tidak sengaja dengan memberikan amaran apabila anda melupakan Bud dan berlalu. Lega bukan!

Hayat bateri

Dakwaan hayat bateri Samsung untuk fon telinga wayarlesnya secara amnya adalah tepat. Terdapat banyak kapasiti dalam kes dengan bateri 515mAh yang lebih besar. Yakinlah, hayat bateri bukanlah sesuatu yang perlu anda risaukan dengan fon telinga ini.

Seperti Tidak Pakai, Samsung Galaxy Buds2 Pro Paling Selesa Untuk Hijabi Yang Aktif

Jelas bahawa Galaxy Buds 2 Pro adalah produk terbaik yang telah diumumkan oleh Samsung tahun ini. Biasanya tidak banyak peminat untuk fon telinga baharu, tetapi jangan biarkan Galaxy Buds 2 Pro jauh daripada radar anda.

Ini adalah fon telinga tanpa wayar yang luar biasa yang memberikan bunyi yang hebat, pengalaman ANC yang mengagumkan, semuanya terselit dengan baik ke dalam jejak kecil yang sangat selesa untuk didiami. Apa yang tidak disukai tentang Galaxy Buds 2 Pro?

Jawapannya ialah ya yang kukuh jika anda berfikir sama ada anda perlu membeli Galaxy Buds 2 Pro. Walaupun anda mempunyai salah satu model Galaxy Buds yang terdahulu, ia sangat berbaloi.

Untuk info gaya hidup, kerohanian, tip kecantikan dan kesihatan terkini. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Hijabista. Klik di sini.

https://youtu.be/HwVUooOKPLU

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI