Nak dekat hujung tahun ni mesti hijabi menghabiskan cuti hujung tahun dengan pergi melancong kan? Pernah tak sis alami kulit kusam, kering dan terbakar (Sunburn) terutamanya bila sis bercuti di tepi pantai atau pulau tropika beriklim panas?

Mesti tak seronok bila pulang dari bercuti rasa sengsara bila terpaksa berdepan kulit kusam, kering dan terbakar. Dah la susah nak ‘healing’ untuk dapatkan semula kulit yang cerah dan glowing. Hmm.. sedih betul!

Jangan risau sis! Hijabista ada penyelesaian untuk anda lindungi kulit terutamanya pada musim percutian.

Hanya amalkan dua langkah mudah ni, dapatkan semula kulit cerah, sihat dan yang paling penting ‘glowing’ tau! Bolehlah sambut tahun baru 2023 dengan gembira!

Selamat Tinggal Kulit Kusam!

Untuk memiliki kulit berseri dan bebas cela, sis perlu kekalkan penghidratan dan kelembapan kulit kerana ini adalah kunci utama kepada kulit yang sihat, cerah dan bersinar!

Malah, bila kulit kita diberi air yang cukup kelembapan yang berada di bawah lapisan kulit mampu mengekalkan keremajaan kulit sekaligus membuatkan kulit bersinar, bebas kering dan kedut.

Hanya perlu amalkan dua cara ni untuk kulit kekal lembap. Pertama, minum air masak secukupnya, sekurang-kurangnya lapan gelas sehari.

Tapi kalau anda sejenis yang susah minum air masak dalam kuantiti banyak, mungkin cara kedua ni berkesan. Tak payah pening kepala, dapatkan je set hidrasi dari Hada Labo!

Selamat Tinggal Kulit Kusam! Dapatkan Kulit Berseri Dan ‘Glowing’ Dengan 2 Langkah Ni!

IKLAN

Kenapa ‘Wajib’ Guna Hada Labo Hydrating Lotion & HA Supreme Cera Hydrating Booster Serum

Hada Labo Hydrating Lotion dan HA Supreme Cera Hydrating Booster Serum mampu selesaikan masalah kulit kusam sekelip mata, tak payah minum air banyak-banyak pun tak apa.

Sis cuma perlu gunakan dua produk ini pada kulit wajah anda, dan Poof! Sis akan dapat kulit lembap, terhidrat dan glowing seperti magis!

Kelebihan dua produk yang mampu membantu mengekalkan penghidratan kulit dari Hada Labo ni adalah, menjadikan kulit sihat secara semula jadi. Tidak berminyak, mengecilkan liang pori dan melicinkan kulit agar solekan tahan lebih lama.

Selamat Tinggal Kulit Kusam! Dapatkan Kulit Berseri Dan ‘Glowing’ Dengan 2 Langkah Ni!

Hada Labo Hydrating Lotion dihasilkan menggunakan bahan-bahan organik seperti lima Asid Hyaluronik yang di fermentasi dan diformulasi menggunakan teknologi baharu agar meresap lebih jauh ke dalam liang kulit, serta melembapkan setiap ceruk lapisan kulit dan membaiki tekstur kulit.

Ia mampu mengunci kelembapan, mengimbangkan minyak dan air, mengecilkan liang pori, meningkatkan keserian, keanjalan dan kelicinan kulit secara alami!

IKLAN

Manakala, Hada Labo HA Supreme Cera Booster Serum pula dihasilkan dengan 4 jenis Asid Hyaluronik dan Ceramide, bertujuan melembapkan kulit serta-merta dan membentuk lapisan filem pada wajah yang melindungi dan mengunci air untuk mengelakkan kulit menjadi kering dan berkedut.

Bahan yang digunakan di dalam serum ini amat mujarab dan mampu menembusi lapisan kulit pada kadar tinggi, serta menyelesaikan masalah kulit dengan lebih pantas berbanding serum lain.

Paling best! Serum ni mampu memberi penghidratan kepada kulit selama 24 jam tau. Wow! Confirm kulit lebih mulus dan lembap lepas ni sis.

Di samping itu, serum ini juga menghidrat secara mendalam dan membantu mengetatkan liang pori besar pada wajah. Awesomeee!

Selamat Tinggal Kulit Kusam! Dapatkan Kulit Berseri Dan ‘Glowing’ Dengan 2 Langkah Ni!

Cara Aplikasi Hada Labo Hydrating Lotion & Serum

Justeru, untuk memastikan penghidratan yang optimum, pastikan sis amalkan dua langkah ini.

IKLAN

Pertama, selepas mencuci wajah sapukan Hada Labo Hydrating Lotion pada muka dan pastikan ia meresap sepenuhnya ke dalam kulit wajah.

Kedua, oleskan Hada Labo HA Supreme Cera Hydrating Booster Serum dan ratakan pada wajah sebelum sis mulakan solekan.

Selamat Tinggal Kulit Kusam! Dapatkan Kulit Berseri Dan ‘Glowing’ Dengan 2 Langkah Ni!

Ketiga, pastikan sis gunakan dua produk ini terlebih dahulu sebelum memakai foundation, untuk solekan yang lebih licin dan tahan lama!

Selamat Tinggal Kulit Kusam! Dapatkan Kulit Berseri Dan ‘Glowing’ Dengan 2 Langkah Ni!

Fuh! Tengok lah perbezaan sebelum dan selepas tu sis.. Lepas tu banyak pula manfaat pada kulit dan senang je nak apply! Rutin kecantikan pun mudah hanya dengan tiga langkah je, sis boleh dapatkan kulit lembap dan glowing!

Tunggu apa lagi? Run bestie Run! Cepat dapatkan dua produk hebat Hada Labo ni, di Facebook MY Hada Labo atau sis boleh layari laman Web Rasmi Hada Labo Malaysia

Kalau dah sold out dan melepas nanti jangan pulak nangis tepi bucu katil sis!