Memang teruja sekali melihat penampilan penyanyi nombor 1 negara, Datuk Seri Siti Nurhaliza yang semakin langsing dan jelita. Malah sekali pandang seperti budak-budak sekolah. Selain faktor berjaga malam, menyusukan anak serta tidak cukup rehat, rupa-rupanya ada tiga wanita yang menjadikan dirinya kembali kurus seperti anak dara.

A post shared by Siti Nurhaliza Tarudin (@ctdk) on


Betapa Siti begitu menghargai khidmat tiga wanita ini yang menjaga beliau dari hari pertama hingga selesai tempoh berpantang.

Mereka inilah yang menjaga dan mengambil berat soal penjagaan berpantang, pemakanan dan juga menjaga bayinya, Siti Aafiyah.

A post shared by Siti Nurhaliza Tarudin (@ctdk) on


Wanita dimaksudkan adalah mereka yang dipanggil Kak Susi, Kak Nor dan Ira yang diperkenalkan ole Puan Suzi dan saudara Danish dari Natalismothercare.

Menurut Siti dalam satu status terbarunya di instagram, mereka inilah yang menjadi tulang belakang kepada penampilan terbarunya yang semakin langsing dan cantik selepas bersalin.

A post shared by Siti Nurhaliza Tarudin (@ctdk) on


Ini adalah bagi menjawab pertanyaaan netizen yang tidak putus-putus memberi komen dan pujian mengenai penampilan penyanyi yang kini mempunyai follower 5.2 juta di instagram.

IKLAN

Walaupun perkhidmatan mereka telah tamat akhir Mei lalu, namun Siti tetap akan menggunakan perkhidmatan mereka untuk rawatan susulan kelak.

A post shared by Siti Nurhaliza Tarudin (@ctdk) on


Diakhir postingnya, Siti tidak lupa mengucapkan terima kasih atas layanan, khidmat, bantuan dan kerjasama dari pihak Natalismothercare selama hampir dua bulan bersama dirinya ketika menjalani tempoh berpantang.

“InshaAllah saya akan terus menggunakan khidmat mereka selepas ini walaupun akhir Mei ini, perkhidmatan mereka akan tamat. Namun, saya pasti akan membuat rawatan susulan nanti”.

IKLAN

Netizen juga tidak menolak perubahan ketara yang berlaku ke atas diri Siti. Malah ramai memuji dirinya nampak lebih muda seperti gadis berusia 20 an.

@imyzomran Tokti kurus + nampak lebih muda. Macam umo 8 taun lalu

@adamadnan91 teruskan guna khidmat mereka…dato siti nmpk makin muda

IKLAN

@ismiwawa90 Dato ct nmpk lg awek muda laa skrg..mcm 20an je lg..

@evariana1980 Semakin lawa

A post shared by Siti Nurhaliza Tarudin (@ctdk) on


Siti sebenarnya telah hilang hampir 22 kg dan beliau turut memberitahu akan turunkan lagi beratnya lagi sehingga cecah berat ideal untuk tuntutan kerja kelak.

Artikel Berkaitan: Siti Jadi Zombie Untuk Pastikan Siti Aafiyah Dapat Susu Badan

KREDIT FOTO: INSTAGRAM CTDK

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI