Tular di laman sosial apabila ada antara pembeli barangan secara online di laman sesawang FashionValet tidak sampai pada tarikh yang dikehendaki. Malah lebih mengejutkan barang tersebut amat penting untuk kegunaan barang hantaran.

Namun kita patut kagum dengan cara Vivy Yusof dan team mereka dalam menangani isu ini. Rupa-rupanya ini bukan kali pertama terjadi malahan sebelum itu pernah berlaku ketika musim raya.

Bertanya sendiri kepada Vivy dan menjawabnya dengan tenang perkara ini bukan kali pertama berlaku, malahan pernah terjadi ketika musim raya lalu.

Apa yang mereka boleh bantu team FashionValet sendiri menghantar barang pesanan mengikut alamat yang tidak menerima parcel lagi.

Lebih mengagumkan lagi sekiranya ada 5 buah negeri, mereka akan membahagikan team kepada 5 tempat berasingan.

Walau bagaimanpun apabila pesanan melalui laman sesawang pembeli kena tahu risiko berhadapan dengan global internet sistem.

IKLAN

2018 tahun kolabrasi dengan pelbagai jenama

Rezeki Allah itu datang dalam pelbagai cara asalkan kita berusaha untuk terus maju. Alhamdulilah walaupun dilabel jenama tudung mahal dan banyak pihak menciplak rekaannya, namun Vivy Yusof tidak pernah melatah dengan isu ini.

Jika sebelum ini peminat tegar dUCkscarve dapat menjangka rekaan tudung istimewa akan di bawa pada waktu tertentu atau sesuatu perayaan tetapi lain pula pada tahun ini.

Pelbagai kejutan dari pihak dUCk mengeluarkan tudung khas di mana rekaan dUCk bersama berkolabrasi dengan jenama-jenama terkenal.

Scarf in cheers! Kolabrasi terbaharu Disney x Duck di mana rekaan ini mengimbas kembali zaman kanak-kanak beliau.

IKLAN

The Walt Disney Company Malaysia telah memilih untuk berkolabrasi bersama The dUCk Grup bukan sekadar rekaan skarf, malahan beberapa peralatan tulis beserta pouch bag dan buku nota.

Terdahulu The Duck Grup berkolabrasi dengan Martell Malaysia menghasilkan rekaan skarf untuk patung Barbie dan juga berkolabrasi dengan Big TIME mengeluarkan grocery untuk beg guna semula.

Ulang Tahun Persahabatan Bersama MIMPIKITA

Bertemu dalam sesi perasmian rekaan khas sempena 10 tahun persahabatan dengan Zukifli Sisters Mimpikita bersama FashionValet baru-baru ini ternyata kesemua rekaan mengimbas kembali hubungan persahabatan ini.

Bermula dari berbalas email, keakraban mereka bukan di bidang perniagaan sahaja malahan lebih dari itu.

IKLAN

Berkongsi perihal peribadi, gossip dan segala-galanya mengikat persahabatan dan perniagaan penuh pahit dan manis.

Rupanya Bukan Sekali Parcel Tak Sampai & Ini Jawapan Vivy Yusof Yang Berkorban Untuk Realisasikan Tuntutan Pembeli

Kolaborasi khas ini menampilkan 6 rekaan khas menceritakan persahabatan mereka dalam minat berfesyen dan diperbaharui mengikut perkembangan semasa.

Rekaan Istimewa Hujung Tahun 2018

Apabila dikejutkan dengan kolabrasi bersama Disney, ramai D yang tertanya-tanya ‘what next’? Mungkin adakah lagi keluaran khas dari The Duck Grup.

Menjawap dengan tenang soalan ini, Vivy Yusop sambil berseloroh berkata “mungkin ada”. Hijabista percaya walau banyak mana rekaan yang didatangkan khas dari The Duck Grup, D akan setia menanti dan mendapatkannya hanya yang original bukanlah keluaran Made In Vietnam.

Insyallah!