Breakout, Hidrasi, pengelupasan, pemutihan dan membentuk muka cerita cantik girl gang di media sosial. Hijabista kongsi produk kecantikkan dan langkah selamat untuk kekal cantik dan berseri di bulan puasa dan menjelang raya.

Putih Persis Hijabi Korea

• Dr.Jart+ V7 Pink Toning

Krim ini manfaatkan kulit anda dalam dua cara; Tekstur dalam warna merah jambu semulajadi yang menyegarkan kulit; Penjagaan oksidan yang membantu menyelesaikan masalah kulit yang kusam. Produk ini yang menggunakan cahaya Rosy™ dan warna merah jambu semulajadi berasal dari Calamine. Ia telah diuji untuknya memelihara dan menyegarkan serta fungsi tambahan untuk anti-kedutan.

• THIS WORK Morning Expert Hyaluronic Serum

Melindungi dan mengukuhkan fungsi serum hyaluronic morning expert adalah  dirumus dengan 2% Hyaluronik  Asid untuk menyokong pengisian semula  kandungan air kulit selepas semalaman. Menyokong pengeluaran kolagen  untuk mengurangkan tanda-tanda penuaan. Antioksidan Vitamin C membantu mencerahkan  kulit untuk kulit kelihatan muda,  berseri semulajadi.

IKLAN

Hidrasi Bibir Ketika Bulan Puasa

• FRESH
Sugar Tinted Lip Treatment Sunscreen SPF 15

Fresh Sugar Lip Treatment Sunscreen SPF 15, melindungi dan melembapkan bibir dengan gula semula jadi humectant. Campuran minyak berkhasiat, termasuk meadowfoam dan minyak black currant, mengekalkan tahap penghidratan dan bibir yang kelihatan sihat, sihat manakala minyak grapeseed, kaya dengan antioksidan, dan vitamin C dan E, memberikan perlindungan daripada radikal bebas yang menyebabkan kedut. Formula ini memberikan perlindungan penting, sepanjang tahun daripada effek sinar UV.

IKLAN

• FRESH Sugar Mint Rush

Balm berkhasiat tahan selama 24 jam ini memberikan kesegaran mint. Hanya sapukan di atas bibir walaupun di permukaan gincu berwarna, ekstra mint memberi kesegaran yang berterusan.

• Tarte String

IKLAN

Lip Serum pembiakan vegan dengan ekstrak tumbuhan laut untuk membantu melancarkan dan licin permukaan bibir.

• BECCA Ultimate Lipstick Love

Gincu  asid hyaluronik  menghidrat dan menghaluskan penampilan bibir sementara  Alpukat & Minyak Zaitun menyuburkan bibir dan tahan lama.

• JIL STUART LIP BLOSSOM

Sentuhan lembut cahaya seperti kelopak bunga yang terletak di bibir. Bersinar dan lembap warna baru gincu yang segar dan terang.