Memilih busana seharian tidak kiralah untuk digayakan kala liburan, kerja ataupun acara istimewa pasti kadangkala membuatkan hati galau. Stail apa yang sesuai, padanan mana yang akan menonjolkan personaliti?

Kewujudan pelbagai jenama fesyen di Malaysia cukup membanggakan sekaligus memberi pelbagai pilihan dan gaya buat para hijabi tempatan. Terbaru jenama Modanisa yang berasal dari Turki telah pun melabuhkan sauh mereka di negara ini.


.

IKLAN

Berlandaskan misi untuk menjadi peneraju utama fesyen sopan dalam talian dan pencetus trend global, jenama antarabangsa ini menjadikan Malaysia sebagai tapak permulaannya bagi menembusi pasaran Asia Tenggara dengan pelancaran rasmi laman sesawang dan platform aplikasi di Kuala Lumpur pada Khamis lalu.

Menariknya rekaan busana yang ditawarkan oleh Modanisa merangkumi tujuh kategori produk dari pakaian wanita (sut, jubah, seluar, loungewear dan lingerie), pakaian untuk ke majlis (gaun, dress, sut formal, skirt) sehingga ke pakaian plus size dan juga pakaian sukan dan pakaian renang.

IKLAN


.

IKLAN

Modanisa.com juga menawarkan pelbagai pilihan hijab termasuk tudung, penutup kepala dan aksesori.

Kepelbagaian jenis rekaan yang ditawarkan bertunjangkan gaya sofistikated, ringkas tidak terlalu sarat namun bermutu tinggi dan mampu milik untuk digayakan oleh semua hijabi.