Pharrell adalah selebriti terbaharu yang mengumumkan usaha berkaitan penjagaan kecantikan tahun ini, selain itu Selena Gomez, Lauren Conrad, dan Patrick Starrr telah mengumumkan koleksi, dan beberapa selebriti antarabangsa termasuk James Charles, telah mengisyaratkan masa depan di ruang kecantikan.

“Kadang-kadang anda perlu menaikkan semangat anda denga hanya perlu membersihkan fikiran. Bukan itu sahaja anda hanya perlu menyingkirkan beberapa kulit mati.” Suara Pharrell Williams membasahi pendengarnya dengan bersih dan sejuk, seperti aliran air yang turun di atas kerikil.

“Kadang-kadang anda harus menyingkirkan beberapa tabiat buruk. Kadang-kadang anda hanya perlu dilembabkan, dihidupkan. Kadang-kadang semangat anda memerlukannya semua itu.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pharrell Williams (@pharrell) on

Dipetik dari artikel siaran Allure terbaharu penyanyi antarabangsa Pharrell Williams meluah rasa apa yang mungkin diperlukan oleh semangat kita, adalah tiga produk penjagaan kulit pembersih, pengelupasan, dan pelembap. Pharell melancarkan produk penjagaan kulit terbaharu Humanrace, yang bakal dilancarkan pada 25 November di laman web.

Pharrell yang terkenal dengan pelbagai bakatnya sebagai produser hit dan artis rakaman, dapat menyatukan peminat kelab negara dan peminat Despicable Me berusia enam tahun di bawah satu bar bass yang mempesona. Tetapi selebriti ini dengan mempamerkan penampilan yang baik baik, selama beberapa dekad menarik perhatian ramai. Wajah selebriti ini seakan tidak dimakan usiasemakin tampan seiring masa.

Lancar Rangkaian Penjagaan Kulit Ramai Yang Teruja

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pharrell Williams (@pharrell) on

Pharell seorang selebriti yang menitikberatkan hal penjagaan kulit dari seawal kariernya pertengahan 20-an, sering bertanya kepada model yang berkerjasama dengannya mengenai produk penjagaan kulit, malahan Pharell mempunyai pakar dermatologinya tersendiri.

IKLAN

Pasti ramai yang terkejut, komitmennya terhadap kulit dan kesihatannya pada usia ini, Pharell cukup dedikasi menjalani rutin dan rejimen perawatan kulit. Bahkan selebriti ini amat berminat dengan penjelasan produk yang bakal dilancarkan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pharrell Williams (@pharrell) on

Produk Humanrace memenuhi syarat paling asas dalam rutin penjagaan kulit iaitu menyiapkan, memperbaiki dan melindungi. Tiga produk pembersih, pengelupasan dan pelembap akan dilancarkan dalam talian dan setiap item dibungkus dalam botol hijau hutan.

“Kami percaya bahawa setiap individu berpotensi untuk memahami diri mereka dengan lebih baik, dan bangun setiap hari dengan perasaan yang kuat untuk mengubah niat baik menjadi tindakan. Matlamat kami adalah untuk membantu anda dalam usaha ini.”

IKLAN

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Humanrace (@humanrace) on

Pembersih Humanrace Rice Powder Cleanser: Menghasilkan emulsi ringan yang mengelupas dengan lembut menggunakan asid hidroksi alfa buah (AHA) dan sebatian yang melarutkan ikatan antara sel kulit mati sehingga mereka dapat melayang seperti kepingan salji ke dalam angin. Lebih daripada separuh formula pembersih adalah tanah liat kaolin, “detoksifier”.

Pengelupasan Lotus Enzyme Exfoliant: Untuk memperbaiki wajah anda dari semua kerosakan umum yang dialaminya, anda mengelupas, gunakan Lotus Enzyme Exfoliant. Diformulasikan paling utama dengan asid glikolat bahan kegemaran Pharell, pada kepekatan yang agak tinggi 8 peratus, krim ini mengundang sel baru yang segar di permukaan kulit.

Pelembap Humidifying Cream: Diilhamkan oleh dari atmosfera kepulauan Jepun yang diliputi kabut yang tenang seperti tempat-tempat yang pernah dan disukai Pharell, kampung halamannya di Virginia Beach di Miami,. Ini adalah selembar kelembapan yang padat dan berkrim, diformulasikan terutama dengan ekstrak cendawan salji, bahan organik pengikat kelembapan dengan akar dalam perubatan Cina serupa dengan asid hyaluronik. Menurut pakar dermatologi Dendy Engelman, ukuran zarah cendawan salji jauh lebih kecil daripada HA, yang membolehkannya menyerap ke lapisan kulit dengan lebih mudah. Bagaimanapun, krim ini juga mempunyai HA, ditambah beras yang menenangkan air dan niacinamide. Pharell juga tidak lepas memakai pelindung tabir suria matahari yang masih belum tersedia untuk pasarkan.

IKLAN

Pembungkusan Produk Mesra Alam

Pharrel Williams Lancar Rangkaian Penjagaan Kulit Terbaharu Ramai Yang Teruja
Sumber gambar: Allure

Pembungkusan berwarna hijau rumput, 50 peratus plastik yang digunakan berasal dari plastik kitar semula dengan hanya sebilangan kecil plastik asal yang digunakan -dan setiap produk mempunyai bahagian dalam yang dapat ditanggalkan ruang yang boleh ditukar dengan isi semula.

BACA JUGA ARTIKEL INI: Selena Gomez Kongsi Rutin Penjagaan Kulitnya, Solekan Segar Dan Ringkas. Hasilnya Hebat!

Bagi Pharell, garis perawatan kulit lebih dari sekadar muncul tulang pipi dan pengelupasan berasaskan asid: Ini adalah isyarat kecil selama tiga minit. Dia mengucapkan terima kasih atas pertimbangan anda dan berharap ramai yang menyukai produk penjagaan kulit dari Humanrace.

Rangkaian penjagaan kulit Humanrace, termasuk Rice Powder Cleanser, Lotus Enzyme Exfoliator, Humidifying Cream dan Routine Pack akan tersedia mulai 25 November di humanrace.com. Agak-agaknya produk ini bakal sampai di pasaran Malaysia tak? Pasti ramai beauty junkie teruja untuk mencubanya.

SUMBER : ALLURE