Kalau sebelum ini ramai pengguna di alam maya yang tidak lepaskan peluang membeli belah secara dalam talian sempena 11/11 hingga mencetuskan fenomena. Dan esok sekali lagi tarikh 12/12 turut menyaksikan pelbagai tawaran promosi dilakukan jenama terkenal untuk menarik perhatian pengguna online. Salah seorang gadis ini yang turut menjual barangan mekap original hanya dengan harga bawah RM20. Kalau melihat pada harganya memang buat semua gadis tak boleh tidur malam memikirkan harga tak masuk akal ini.

Bukan satu atau dua, tetapi dia menyenaraikan 20 barangan mekap wajib dimiliki oleh setiap gadis dalam menyerlahkan lagi penampilan.

Dengan harga sebegitu, pastinya barangan yang dijual secara online ini akan ‘laku keas’ menjelang 12/12. Apatah lagi semuanya adalah barangan baru,  original dan masih di sealed dari jenama terkenal.

Ayuh kita lihat senarai 20 barangan yang dijual gadis ini menggunakan medium laman sosial twitter dengan nama akaun @aLia_curios. Namun menurutnya dia akan membalas semua pesanan walaupun sedang dalam final exam.

IKLAN

Semuanya baru dan original.

Berminat boleh WS dengannya.

Semuanya harga bawah RM15 & RM10.

IKLAN

Masih baru dan di sealed.

Ini pun item mampu milik juga.

IKLAN

Sangat berbaloi memilikinya.

Foundation juga boleh dijadikan koleksi.

Ini pelengkap solekan.

Walau bagaimanapun gadis ini turut memberi ingatan bahawa dia akan cuba menjawab semua WS satu persatu kerana sibuk dengan Final Exam.