Sebuah jenama tudung yang tidak pernah putus-putus menghasilkan rekaan terkini yang memenuhi kehendak pengikutnya. Mempunyai lebih dari 509K pengikut jenama yang dijual atas talian sesawang Fashionvalet, rekaan terkini pasti menjadi kegilaan ramai hijabi.

ThedUCkgroup hari ini secara rasmi melancarkan Alphabet dUCk, koleksi tudung, beg, aksesori dan jumper terbaru dan terbesar yang memaparkan 26 huruf dari huruf A hingga Z. Mengilhami inspirasi oleh makna di sebalik setiap huruf, D, persona di belakang dUCk dan Alphabet dUCk mengajak hijabi untuk mencari kekuatan, merangkul, membuat nama mereka lebih dari yang terkenal dengan mesej utama ““Truly be Yourself” ” dengan koleksi terbaharu ini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The dUCk Group (@theduckgroup)

Koleksi terbesar jenama ini, dengan 26 huruf yang direka secara unik untuk setiap huruf di setiap kategori produk dari segi warna pada abjad yang diselaraskan. Alphabet dUCk memberi penghormatan kepada identiti dalam bentuk paling murni dan menyeru agar ekspresi kekacauan diri dapat didengar hari ini.

5 Item Hadiah Peribadi Untuk Diri Sendiri

Kebiasaan pelancaran koleksi rekaan terbaharu dari ThedUCkgroup hanya didatangkan dalam bentuk selendang mahupun tudung bawal. Amat berbeza dan teristimewa kali ini setiap rekaan alphabet didatangkan dengan 5 item personaliti. Menarik bukan!

Jom kita teliti apa 5 item yang menarik buat anda hijabi yang ingin menjadi diri sendiri. Koleksi ini bukan sahaja indah untuk diri sendiri malah anda boleh kongsikan untuk yang tersayang.

Tudung – The Alphabet dUCk

Pelancaran The Alphabet dUCk, Inspirasi untuk Diri. Koleksi Dinantikan!

IKLAN

The Alphabet dUCk Scarf mempunyai rekaan khas untuk setiap huruf. Setiap selendang dilengkapi dengan daya tarikan dUCk yang tergantung, bunga-bunga kecil memangkas sudut 26 abjad dengan warna-warna berani yang cantik. Dengan koleksi dUCk ini, yang letakkan huruf nama anda menjadikan diri anda yang luar biasa!

 Twilly – The Alphabet dUCk

Pelancaran The Alphabet dUCk, Inspirasi untuk Diri. Koleksi Dinantikan!

Bagi mereka yang tidak berhijab masih boleh memiliki rekaan twilly The Alphabet dUCk Anda boleh menggunakannya pada pemegang beg, sebagai ikat kepala untuk melengkapkan diri. Terdapat dalam dua puluh enam huruf, masing-masing twilly dihiasi dengan daya tarikan dUCk khas dan menawarkan fleksibiliti dalam gaya.

IKLAN

Bag kanvas – The Alphabet dUCk

Pelancaran The Alphabet dUCk, Inspirasi untuk Diri. Koleksi Dinantikan!

Membeli-belah sambil mengalas beg Alphabet dUCk. Diperbuat daripada kanvas dan bahan Juco yang mesra alam, ini adalah pilihan tepat bagi menyelamatkan planet. Anda juga tidak perlu risau tentang barang lembap dengan lapisan tahan air.

Rantai kunci – The Alphabet dUCk

IKLAN

Pelancaran The Alphabet dUCk, Inspirasi untuk Diri. Koleksi Dinantikan!

Dapatkan daya tarikan anda dengan rantai kunci Alphabet dUCk. Setiap abjad dibuat dari kulit palsu dengan reka bentuknya tersendiri. Dilengkapi dengan daya tarikan siluet dUCk, anda bahkan boleh menambahkan sentuhan peribadi ke rantai kunci dengan teg yang boleh disesuaikan! Ini akan menjadi sesuatu yang unik dengan gabungan nama sendiri atau dijadikan hadiah berharga untuk orang yang anda sayangi.

Jumper- The Alphabet dUCk

Pelancaran The Alphabet dUCk, Inspirasi untuk Diri. Koleksi Dinantikan!

Jumper Alphabet dUCk adalah keindahan rekaan yang sangat femini dan selesa apabila dipakai. Fabriknya lembut membuat anda sejuk dipakai, tambahan rekaan poket sisi memudahkan menyimpan barang keperluan anda . Perincian bahu menjanjikan fleksibiliti dalam gaya dan mengubah penampilan santai menjadi lebih tajam dalam masa yang singkat. Bersama panjang asimetri untuk kesesuaian sederhana, anda akan menyalurkan keyakinan sebenar terhadap abjad anda!

Koleksi ini boleh didapati di fashionvalet.com, aplikasi FashionValet serta kedai FashionValet dan dUCk terpilih. Pembeli boleh membeli semua 5 item termasuk Scarf / Shawl, Twilly, Tote, Jumper dan Keychain dalam satu set dengan harga RM730, tersedia secara eksklusif dalam talian.

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI