Drama Perempuan Tanpa Dosa lakonan Uqasha Senrose dan Kamal Adli yang sedang ditayangkan sekarang ini mendapat sambutan yang menggalakkan daripada peminat setia drama tempatan.

Turut menerima tempiasnya adalah Uyaina Arshad yang membawakan watak Usu Sakinah dalam drama ini. Walaupun pada awalnya nampak baik, namun karakternya yang berubah menjadi ‘jahat’ hingga membuatkan penonton menjadi benci dan meluat pada wataknya itu.

‘Nampak Je Baik Tapi…’- Ramai Geram Dengan Uyaina Gara-Gara Watak Usu

IKLAN

Ramai yang turut meluahkan rasa geram dengan watak Usu Sakinah ini kerana mahu merosakkan rumah tangga orang lain. Ini membuktikan Uyaina berjaya membawa peranan dengan baik hingga penonton terbawa-bawa ke luar cerita. Tahniah Uyaina!

‘Nampak Je Baik Tapi…’- Ramai Geram Dengan Uyaina Gara-Gara Watak Usu ‘Nampak Je Baik Tapi…’- Ramai Geram Dengan Uyaina Gara-Gara Watak Usu ‘Nampak Je Baik Tapi…’- Ramai Geram Dengan Uyaina Gara-Gara Watak Usu ‘Nampak Je Baik Tapi…’- Ramai Geram Dengan Uyaina Gara-Gara Watak Usu ‘Nampak Je Baik Tapi…’- Ramai Geram Dengan Uyaina Gara-Gara Watak Usu

IKLAN

 

IKLAN

‘Nampak Je Baik Tapi…’- Ramai Geram Dengan Uyaina Gara-Gara Watak Usu

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI