Setiap tahun menjelang bulan Februari pasti ada sesuatu yang istimewa bakal dilancarkan dari jenama tudung yang tidak asing lagi Naelofar. Sempena kelahiran pengasas jenama tudung ini Neelofa keluar dari kebiasan sambutan ulang tahun harijadinya.

Peluang membuat kebajikan dengan membeli

Menyambut Ulang Tahun, Neelofa Ajak Hijabi Jalani Aktiviti Kerohanian Dengan Menyumbang.

Hijabi sempena kempen #NaelofarJourneyofHope, bersama kita membeli dan menderma. Seronok bukan dapat sesuatu yang anda inginkan di samping itu dapat membantu mereka yang memerlukan. Jenama fesyen Naelofar akan bekerjasama dengan Shopee melalui Shopee Celebrity Squad untuk mengangkat masyarakat setempat di tengah-tengah wabak dan bencana alam yang telah melanda negara. Untuk tujuan ini, 10% daripada jumlah penjualan dari “Naelofar Kindness Box” dari koleksi Silk Road yang boleh dibeli dari kedai rasmi Shopee, akan disumbangkan kepada Pertubuhan Kasih Neelofa untuk memberikan bantuan dan pertolongan kepada mereka yang terjejas teruk oleh malapetaka ini.

Inisiatif ini merupakan sebahagian daripada kempen Naelofar

Menyambut Ulang Tahun, Neelofa Ajak Hijabi Jalani Aktiviti Kerohanian Dengan Menyumbang.

IKLAN

#NaelofarJourneyofHope yang telah dilancarkan pada Februari 2021 sempena ulang tahun pengasas Noor Neelofa Mohd Noor. Lari dari sambutan kebiasaan, Menyambut ulang tahun kali ini, Naelofar ingin menghormati komuniti wanita atas kekuatan, sokongan dan harapan mereka yang kuat seperti yang kita lalui pada tahun 2020 yang sukar dengan memberikan kembali kegembiraan, kebaikan dan tujuan kepada masyarakat setempat.

“Setelah hampir setahun dipenuhi dengan cabaran yang belum pernah terjadi sebelumnya telah memberi impak kepada negara dengan cara yang tidak dapat dibayangkan, kami berhasrat untuk memberikan kembali kepada masyarakat yang telah melalui rintangan dengan harapan yang tidak tergoyahkan. Perkara paling mudah yang dapat kita lakukan satu sama lain sekarang adalah untuk membantu menaikkan semangat satu sama lain dengan cara yang kita boleh, sama ada besar atau kecil. Setiap kata, setiap tindakan mempunyai kekuatan untuk membuat perbezaan yang signifikan, ”kata Noor Neelofa.

IKLAN

Pertubuhan Kasih Neelofa adalah aktiviti kebajikan Noor Neelofa yang bertujuan untuk membantu mereka yang memerlukan melalui kerja amal, seperti warga tua, anak yatim dan ibu tunggal. Ia juga merupakan sebahagian daripada # ShopeeGivesBack Shopee – inisiatif oleh platform e-commerce dalam mewujudkan kewaspadaan dan mendorong sumbangan untuk pelbagai organisasi kebajikan untuk menyokong tujuan masing-masing dari penjagaan kesihatan dan di bawah komuniti istimewa hingga yang terpinggir, termasuk haiwan.

IKLAN

Kelainan rekaan penuh kerohanian

Menyambut Ulang Tahun, Neelofa Ajak Hijabi Jalani Aktiviti Kerohanian Dengan Menyumbang.

Sementara itu, koleksi Naelofar ‘SilkRoad ‘merangkumi perjalanan pelbagai aspek kerohanian pengasas Noor Neelofa, serta aspek kehidupan peribadi dan awamnya. Sebahagian daripada reka bentuknya diilhamkan oleh banyak perjalanan bermakna Neelofa sepanjang kariernya, dengan gabungan elemen timur dan barat menjadi tumpuan dan ditafsirkan semula kepada nuansa yang lebih kontemporari, mengekalkan elemen berkelas dan bergaya.

Koleksi ini akan menampilkan selendang bercetak dan padat, pin edisi terhad, sejadah, telekung dan abaya dalam empat reka bentuk yang berbeza dan akan dilancarkan di kedai makan sepanjang bulan Februari. Item dalam koleksi berharga dari serendah RM29 RM249 dan akan tersedia di kedai rasmi di Shopee boleh beli di sini, Naelofar LuxeBoutique, Naelofarstores, dan Naelofar.com mulai 8hb Februari2021.

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI