Memanfaatkan masa terluang dengan sebaiknya, dramatis hebat, Nabila Huda bersyukur apabila dapat menimba ilmu baharu dengan membaca kitab-kitab agama di rumahnya.

Ujar Nabila atau lebih mesra disapa Abil, sehingga ke hari ini dia sudah berjaya menghabiskan dua buah kitab dan tidak sabar untuk membaca yang seterusnya pula selepas ini.

Menginspirasikan! Manfaatkan Waktu PKP, Nabila Huda Bersyukur Berjaya Khatam 2 Kitab Agama

IKLAN

Kitab ke 2 dah nak khatam..

By next week kami dah masuk kitab ke 3 , Bidayatul Hidayah..Saya bersyukur sangat dengan waktu percuma yang ada ni..Terlalu banyak sangat ilmu yang saya belajar! Syukur Alhamdulillah..🤍

IKLAN

Menginspirasikan! Manfaatkan Waktu PKP, Nabila Huda Bersyukur Berjaya Khatam 2 Kitab Agama

Menjengah di ruangan komen, ramai yang terinspirasi dengan kisahnya serta turut berminat untuk mempelajarinya sekali. Jelas ibu kepada Keisha Laila ini, dia telah mempelajari kitab-kitab tersebut bersama seorang ustazah yang telah memberi lebih kefahaman buat dirinya.

IKLAN

Menginspirasikan! Manfaatkan Waktu PKP, Nabila Huda Bersyukur Berjaya Khatam 2 Kitab Agama Menginspirasikan! Manfaatkan Waktu PKP, Nabila Huda Bersyukur Berjaya Khatam 2 Kitab Agama Menginspirasikan! Manfaatkan Waktu PKP, Nabila Huda Bersyukur Berjaya Khatam 2 Kitab Agama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nabila Huda (@kupu_kupu)

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI