Lari dari kebiasaan jenama hijab sedia pakai sering menampilkan selebriti tidak berhijab dalam setiap koleksi istimewa. Terpesona dengan kecantikan tiga selebriti ini, peminat mereka pasti teruja dengan penampilan khas Anzalna Nasir, Juliana Evans dan Sherry Al-Hadad.

Hanami, salah satu peneraju kepada fesyen tudung sedia pakai (tudung sarung) telah melancarkan Koleksi Aidilfitri 2021 yang dinamakan sebagai #GEGARAYAHANAMI2021 di laman sesawang mereka yang baru diperbaharui. Edisi Aidilfitri tahun ini dihasilkan dalam kuantiti yang terhad untuk mengekalkan eksklusif dan diinspirasikan daripada lukisan abtrak dan flora.

Apa Yang Berbeza koleksi tahun ini?

IKLAN

Dengan peningkatan permintaan terhadap selendang dan tudung sedia pakai dipasaran yang bercorak flora dan abstrak dalam beberapa tahun ini, rekaan koleksi Hanami Aidilfitri tahun ini direka khusus untuk mengembalikan corak bunga-bungaan kepada fesyen moden. Idea disebalik #gegarayahanami2021 ini juga disebabkan ramai orang meminati rekaan yang bermotifkan flora. Untuk memenuhi permintaan terhadap rekaan dan penggayaan, koleksi ini didatangkan dengan koleksi tudung sedia pakai (tudung sarung).

Motif moden trend rekaaan koleksi terkini

IKLAN

Koleksi ini diinpirasikan oleh pasukan rekaan Hanami yang mendapati rekaan tradisional yang bermotifkan flora ditambah dengan sentuhan moden menjadi trend pada masa kini. Sebelum rekaan ini dihasilkan, pasukan rekaan Hanami telah membuat banyak kajian dan pembangunan, bagaimana permintaan pasaran terhadap tudung jenis sedia pakai dan motif corak yang diminati oleh pengguna di luar sana.

Koleksi Hanami Raya Haji 2020 ini didatangkan dengan beberapa corak berlainan dalam potongan selendang, bawal sedia pakai, selendang sedia pakai dan beberapa lagi. Koleksi ini boleh didapati bermula dengan harga RM69 sehingga 89 setiap satu.

IKLAN

Menariknya lagi, sempena Aidilfitri kali ini MINI Auto Bavaria Malaysia bebesar hati menaja kereta rasmi sebagai sokongan kepada pengaktifan jenama Hanami dan turut bersama menjayakan lagi rakan sokongan Four Points by Sheraton Chinatown menaja bingkisan hamper raya dan berbuka puasa di Quan’s Kitchen, restoran di hotel mereka!

Koleksi Hanami Raya Haji 2020 ini dan juga koleksi Hanami yang lain boleh didapati dilaman sesawang https://hijabsbyhanami.com.my/ dan juga di stokis yang berdaftar.

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI