Dari 20 Mac hingga 28 April 2023, pengunjung ke Mitsui Outlet Park KLIA Sepang (MOP KLIA), pusat keluaran Jepun untuk produk rekaan kilang, boleh merasai pengalaman berada di taman bertemakan Morroco Moden yang dihiasi dengan tirai berwarna-warni dan unsur seni bina artistik.

Pengunjung disambut dengan suasana cantik yang menyediakan latar belakang yang sempurna untuk pemotretan pakaian bertema Raya (OOTD). Bukan sahaja untuk golongan fesyen, keluarga juga boleh mengambil peluang untuk merakamkan detik-detik yang mereka luangkan bersama sambil membeli-belah untuk juadah raya.

Artikel Berkaitan : Matchy-Matchy Hijab Dengan Baju Raya, Hijabi Tak Akan Silap Gaya Jika Ikut Panduan Ini

TJ Cheah, Timbalan Pengarah Urusan bagi MFMA Development berkata MOP KLIA sentiasa berusaha untuk menyediakan pengalaman membeli-belah yang unik pada musim cuti bagi membantu menyemarakkan semangat perayaan.

Lawati MOP KLIA Untuk Pengalaman Membeli-Belah Raya Yang Unik!

“MOP KLIA adalah pusat beli-belah barangan berjenama dari kilang yang unik kerana kami bukan saja menempatkan kedai-kedai berjenama, tetapi juga pusat hiburan kanak-kanak dan pelbagai tempat untuk menjamu selera dengan hidangan yang berbeza. Kami juga memberi kejutan kepada pembeli-belah di musim perayaan dengan hiasan bertema unik dan mekanik beli-belah yang menarik,” kata Cheah.

Pembeli yang menggemari kraftangan akan berpeluang menunjukkan kreativiti mereka pada Bengkel Raya akan datang. Bengkel seni manik, ketupat mewah dan lukisan hiasan ini diadakan pada hujung minggu dan Isnin tertentu di mana anda boleh hadir untuk menunjukkan bakat seni anda.

Persembahan khas untuk pengunjung menyambut musim perayaan ini benar-benar dapat menghidupkan suasana di hari raya. Pengunjung boleh menikmati suasana perayaan dengan beberapa siri persembahan menjelang Raya dan persembahan pada hujung minggu dan Isnin tertentu, menambahkan lagi keseronokan membeli-belah.

IKLAN

Selain itu, terdapat pembukaan beberapa kedai baharu seperti Daisy, fesyen muslimah, The Travel Store, Calisto Vision Care, serta pembukaan Food District, medan selera baharu di MOP KLIA dan StreetK, restoran baharu Plato’s. , orang Korea. Boss dan Michael Kors juga dibuka semula dengan penampilan baharu.

App Mitsui Shopping Park MY

Lawati MOP KLIA Untuk Pengalaman Membeli-Belah Raya Yang Unik!

Bagi memperkayakan lagi pengalaman membeli-belah di MOP KLIA, pusat membeli-belah itu telah melancarkan aplikasi khas untuk ahli, yang menawarkan sistem mata bonus untuk menebus kupon dengan mata terkumpul, lebih banyak bonus dan diskaun, hadiah hari jadi, ganjaran acara eksklusif dan bonus berganda. 

Jika mendaftar untuk perkara ini sebelum 30 April 2023, anda akan mendapat mata dua kali ganda, 300 mata tambahan, baucar bernilai RM5, diskaun di kedai tertentu dan hadiah istimewa setiap hari.

IKLAN

Semasa promosi Raya sehingga 30 April, jika mempunyai aplikasi Grab, anda boleh mendapatkan baucar makanan percuma bernilai RM10. Tetapi anda perlu tergesa-gesa, kerana ia mungkin kehabisan!

Ganjaran & Penebusan

Lawati MOP KLIA Untuk Pengalaman Membeli-Belah Raya Yang Unik!

Apabila anda pergi membeli-belah di MOP KLIA, anda boleh memenangi hadiah menarik seperti wang dan barangan khas MOP KLIA. Ia seperti permainan yang menyeronokkan di mana anda boleh mendapat ganjaran untuk membeli-belah!

Tahun ini, dalam cuti khas yang dipanggil Raya, orang yang boleh membeli sesuatu yang istimewa juga boleh mendapatkan pin yang cantik untuk dipakai dengan pakaian tradisional mereka. Selain itu, akan ada acara istimewa di mana orang ramai boleh mendapatkan kembali sebahagian daripada wang mereka jika mereka membuat banyak pembelian selama tiga hari pada bulan April.

IKLAN

Terdapat juga Cabutan Bertuah Raya menerusi penyertaan secara dalam talian yang membolehkan pembeli merebut peluang untuk memenangi GINTELL Cyber TREK, Apple iPhone 14, Samsung Galaxy Tab, Samsung Smart TV, Samsung Robotic Vacuum dan hadiah-hadiah eksklusif lain.

Masa Raya ni kalau guna kad Visa untuk beli barang di MOP KLIA, boleh dapat beg Hummer yang sejuk dan kad Starbucks percuma yang ada duit. Hanya belanjakan sejumlah wang dengan kad Visa anda untuk mendapatkan ganjaran ini!

MOP KLIA adalah pusat membeli-belah yang sangat dekat dengan lapangan terbang dan tidak terlalu jauh dari bandar. Anda boleh ke sana dengan memandu di jalan yang berbeza atau dengan menggunakan pengangkutan awam.

Jika anda ingin tahu tentang perkara menyeronokkan yang berlaku di MOP KLIA, seperti tawaran istimewa dan acara, anda boleh pergi ke laman web mereka atau halaman Facebook mereka.

HIJABISTA X MOP KLIA

Lawati MOP KLIA Untuk Pengalaman Membeli-Belah Raya Yang Unik!

Untuk info gaya hidup, kerohanian, tip kecantikan dan kesihatan terkini. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Hijabista. Klik di sini.

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI