Sempena sambutan Tahun Baharu Lunar 2023, BONIA dengan bangganya mendedahkan koleksi kapsul sedia untuk dipakai pertamanya untuk Tahun Arnab dengan kerjasama artis Malaysia, Lisa Wong, yang terkenal dengan lukisan dakwatnya yang rumit dan berwarna-warni, dalaman yang dibayangkan.

Karya Seni Lisa Wong Dalam Koleksi Terbaharu BONIA, Direka Khas Untuk Tahun Baharu Lunar 2023

Pertama kali ditemui oleh Pengarah Kreatif Pemasaran jenama itu, Datin Sri Linda Chen, yang kagum dengan bakat Lisa dalam melukis bunga dan haiwan yang cantik, koleksi BONIA x LISA WONG diinspirasikan oleh salah satu karya seni Lisa yang menakjubkan dan menggambarkan romantisme dan keanggunan yang bergema dengan BONIA’s DNA.

IKLAN

Koleksi ini menampilkan potongan sedia untuk dipakai, termasuk Cheongsam, set terkoordinasi atas dan bawah, serta kemeja-t edisi khas dengan cetakan eksklusif La Luna yang direka khas untuk koleksi ini. Rangkaian beg yang dipilih dan susunan barangan kulit kecil dan kasut dalam ton terang.

Karya Seni Lisa Wong Dalam Koleksi Terbaharu BONIA, Direka Khas Untuk Tahun Baharu Lunar 2023

IKLAN

BONIA juga telah mengeluarkan paket angpao edisi terhad yang diinspirasikan daripada koleksi itu, yang akan tersedia kepada pelanggan di seluruh kedai dengan pembelian minimum RM500 (selagi stok masih ada). Koleksi BONIA x LISA WONG kini boleh didapati di butik BONIA terpilih dan dalam talian.

IKLAN

Untuk info gaya hidup, kerohanian, tip kecantikan dan kesihatan terkini. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Hijabista. Klik di sini.

https://youtu.be/0HOPQxwiQWE