Anda mungkin telah melihat kegemaran Jennifer Lopez terhadap solekan semasa menatal melalui media sosial. Dalam kebanyakan foto, penyanyi dan pelakon itu berkongsi pakaian yang dipakainya bersama solekan yang menakjubkan.

Walau bagaimanapun, J. Lo tidak takut untuk menunjukkan dirinya dalam keadaan semula jadi. Lagipun, kulitnya yang kelihatan muda adalah sesuatu yang boleh dibanggakan.

ARTIKEL BERKAITAN: Jennifer Lopez Mendedahkan Rahsia ‘KILAT’ Awet Mudanya Di Usia 53 Tahun

JLo tidak pernah mengalami campur tangan kosmetik

“Tak Pernah Guna Botox Sehingga Hari Ini..” Jennifer Lopez Dedah Rahsia Kulit Awet Muda

IKLAN

Berjaya mengekalkan kulitnya yang sempurna tanpa sebarang campur tangan buatan. “Saya tidak pernah menggunakan Botox sehingga hari ini. Saya bukan orang itu,” kata J.Lo.

“Saya tidak mempunyai tentangan dan pendapat peribadi jika mereka berbuat demikian; cuma itu bukan urusan saya.” Dia berkata dia sedang mencari cara yang lebih semula jadi untuk merawat kulitnya.

Rahsia kulit cantik adalah mudah

“Tak Pernah Guna Botox Sehingga Hari Ini..” Jennifer Lopez Dedah Rahsia Kulit Awet Muda

IKLAN

Peminatnya mungkin tertanya-tanya bagaimana, pada usia 53 tahun, kulit Jennifer Lopez kelihatan begitu segar, sempurna dan bercahaya. Dan J.Lo gembira untuk berkongsi rutin penjagaan kulit setiap hari yang membantunya memelihara keadaan kulitnya.

Baru-baru ini, Lopez mengeluarkan barisan kosmetik penjagaan kulit, JLO Beauty dan rutin yang dikongsinya baru-baru ini terdiri sepenuhnya daripada produknya. Rutin penjagaan kulit agak mudah dan hanya terdiri daripada 4 langkah, jadi anda boleh mencuba sendiri dengan cepat.

IKLAN

ARTIKEL BERKAITAN: Jennifer Lopez Kongsi Kaedah Percuma Yang Memastikan Dia Langsing Dan Kelihatan Muda.

4 langkah untuk kulit yang sempurna

  1. Langkah pertama ialah pembersihan yang mendalam, J. Lo mencuci mukanya dengan pencuci mukanya.
  2. Kemudian dia meneruskan dengan menggunakan serum. Dia berkongsi bahawa dia menggunakan serum dua kali, setiap hari iaitu pagi dan malam. “Vitamin untuk muka,” dia memanggilnya. “Saya suka memikirkannya seperti mengambil vitamin saya pada waktu pagi, katanya. Lopez membiarkan serum “meresap” dan meneruskan ke langkah ketiga.
  3. Seterusnya datang pelindung matahari. Ia mungkin merupakan langkah paling penting dalam keseluruhan rutin penyanyi itu. Dia berkongsi bahawa pelindung matahari telah menjadi rahsia kecantikan terbesarnya sejak awal dua puluhan.
  4. Dan langkah terakhir ialah krim mata yang dia letak di bawah matanya dan di antara keningnya.

Untuk info gaya hidup, kerohanian, tip kecantikan dan kesihatan terkini. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Hijabista. Klik di sini.

https://youtu.be/2es3n_gQyy4

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI