Setiap tahun memberi pelbagai kejutan, tidak kira apa kejutan yang anda lalui, kekuatan kecantikan anda memberikan jaminan yang mantap dalam diri dan kemampuan mengatasinya. Raihlah keberanian dan tunjukkan keyakinan semasa anda untuk kekal cantik untuk inspirasi hijabi luar.

Lupakan segala kesulitan, jom beranikan dan bangkitkan semangat anda seumpama kekuatan warna merah. Edisi terhad ini peluang anda untuk memiliki dan menikmati rahsia sebalik produk-produk ini.

NOTA: Klik terus pada pautan nama jenama untuk pembelian terus di atas talian.

Set Semula Penjagaan anda

Glamglow Youth Mud Glow Stimulating Treatment Mask

Kehebatan balang merah ini membantu anda mencapai kulit yang bersinar dengan pantas. Kandungan daun teh hijau TEAOXI, teknologi penyebaran yang inovatif yang menanam lumpur dengan antioksidan dari daun teh keseluruhan dan campuran tanah liat semula jadi yang menyerap kekotoran kulit tanpa mengganggu minyak semula jadi. Batu apung vulkanik, pengelupasan permukaan bertingkat, melicinkan garis halus untuk menampakkan kulit yang kelihatan lebih muda.

Bebaskan kulit lama dengan penumbuhan kulit baru

Dr. Dennis Gross Alpha Beta Extra Strength Daily Peel (Edisi Terhad)

IKLAN

Kulit ini mempunyai 7 asid ditambah antioksidan dan vitamin yang mengangkat kulit kering dan kusam bersama dengan minyak dan kekotoran yang berlebihan, sambil memperbaiki penampilan nada dan tekstur yang tidak rata. Wajah glowing serta-merta. Liang pori anda kelihatan lebih kecil, garis pudar dan kulit anda kelihatan lebih sekata, seimbang dan jernih. Selebihnya penjagaan kulit anda menyerap lebih cepat dan solekan lebih baik untuk kulit yang kelihatan awet muda.

Untuk Hari Yang Istimewa

SEPHORA COLLECTION Ox Collection Blush and Highlighter Palette (Edisi Terhad)

Nikmati cahaya wajah anda ke mana sahaja anda berada. Palet edisi terhad ini mempunyai tiga pemerah pipi lembut dan dua penyerlah yang elegan dalam warna yang bergaya namun boleh dipakai, diletakkan dalam kompak ramping yang dapat dimasukkan ke dalam beg tangan dengan mudah. Gunakan untuk menambah warna dan mengeluarkan warna semula jadi di pipi dan campuran serbuk pencahayaan untuk menonjolkan tulang pipi dan menyerlahkan ciri solekan kegemaran anda.

IKLAN

Rugi tak miliki

SEPHORA COLLECTION Ox Collection Makeup Brush Set (Edisi Terhad)

Tambahkan koleksi barangan solekan anda dengan menghangatkan lagi semangat untuk anda bersolek. Set berus edisi terhad yang terdiri daripada lima berus yang mesti dimiliki untuk wajah dan mata. Ia termasuk berus serbuk, berus pemerah pipi dan tiga sikat mata untuk membuat pelbagai rupa. Paling wow warna merah yang sensasi!

Serlahkan bibir sebalik pelitup muka

SEPHORA COLLECTION Ox Collection Satin Lipstick in 02 Cardamon (Edisi Terhad)

IKLAN

Jika anda meraikan perayaan bersama sahabat dan keluarga, koleksi lipstik Sephora edisi terhad ini. Tersedia dalam dua tekstur dan warna, gincu logam disisipkan dengan sentuhan habuk berlian untuk cemberut yang ringan, sementara gincu satin menampilkan kemasan berkrim dengan warna yang cerah, sarung lipstik yang cantik dicetak dengan reka bentuk lembu simbul perayaan cina.

Rehatkan kulit dari sebarang solekan

ONE/Size Go Off Juiciest Makeup Remover Wipes

Manjakan kulit semasa menanggalkan solekan. Lapisan tisu ini diselitkan dengan bahan-bahan yang sesuai meluncur ke kulit, menyegarkan dan menenangkan sambil menanggalkan solekan sepenuhnya. Dikemas dengan bahan-bahan seperti lidah buaya, air kelapa dan minyak badam manis untuk membantu menjaga kulit agar tetap terhidrasi dan menenangkan. Wangian ringan dari bunga ros, timun, dan teh hijau untuk mewujudkan pengalaman seperti spa. Ia juga bagus sebagai penyegar kulit pada waktu tengah hari dan selepas bersenam.

Selesa untuk hijabi penjagaan rambut malam

Aquis Rapid Dry Double Layer Hair Turban

 

Serkup rambut untuk menjadikan pagi anda lebih mudah dengan rambut yang tidak lebih terurus. Kain ultra-penyerap ini menyerap air pada titik kontak, membantu mengurangkan kerosakan air dan peregangan dan pembengkakan rambut basah yang menaikkan kutikula rambut. Rambut anda terasa lebih kuat dan licin bahkan sebelum anda mula bergaya. Perkara terbaik untuk elakkan hujung rambut pecah dan kemungkinan kerosakan.

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI